Închide meniul

Valentin Creţu, out de la FCSB! Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră”, după meciul cu CSKA 1948 Sofia

Alex Masgras Publicat: 4 august 2023, 9:38

Reclamă
Valentin Creţu, out de la FCSB! Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră, după meciul cu CSKA 1948 Sofia

Valentin Creţu este în lot la FCSB, despre Mihai Stoica a spus că a plecat de la echipă

Valentin Creţu, alături de coechipierii de la FCSB, în meciul cu CSKA 1948 Sofia / Hepta

Valentin Creţu, out de la FCSB! Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră”, după meciul cu CSKA 1948 Sofia. Evoluţia fundaşului dreapta nu a fost pe placul patronului roş-albaştrilor, care nu îl mai vrea veteranul de 34 de ani la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar Conference League, după ce a câştigat şi returul cu bulgarii de la CSKA 1948 Sofia, scor 3-2. Echipa pregătită de Elias Charalambous a avut emoţii în repriza secundă, atunci când bulgarii au condus cu 2-1. Dubla lui Djokovic şi golul din prelungiri al lui Octavian Popescu au trimis-o însă pe FCSB în faza următoare a competiţiei.

Valentin Creţu, out de la FCSB! Gigi Becali l-a trecut pe „lista neagră”, după meciul cu CSKA 1948 Sofia

Chiar dacă a obţinut calificarea, nu toţi jucătorii l-au mulţumit pe Gigi Becali. Potrivit spotmedia.ro, patronul de la FCSB nu îl mai vrea pe Valentin Creţu la echipă şi l-a trecut deja pe „lista neagră”. Alexandru Pantea, în vârstă de 19 ani, ar urma să profite de acest lucru şi să devină titularul echipei pe flancul drept al apărării.

Valentin Creţu este unul dintre jucătorii criticaţi în mai multe rânduri de Gigi Becali în ultimii ani. Cu toate acestea, el a semnat prelungirea contractului cu FCSB chiar în această vară.

Cotat la 250.000 de euro pe transfermarkt.com, Valentin Creţu se află la FCSB din vara anului 2019, atunci când a fost cumpărat de formaţia roş-albastră de la Gaz Metan Mediaş pentru 125.000 de euro. În total, el are 124 de meciuri jucate în tricoul lui FCSB în toate competiţiile, reuşind să ofere 8 pase de gol.

Reclamă

Singurele meciuri în care Valentin Creţu a evoluat în acest sezon au fost cele două dueluri cu CSKA 1948 Sofia. Dacă în deplasarea de săptămâna trecută a jucat jumătate de oră, Creţu a fost integralist în meciul de pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Când vor avea loc meciurile

FCSB – FC Nordsjaelland, în turul 3 preliminar Conference League! Formaţia lui Elias Charalambous va juca pentru un loc în play-off contra vicecampioanei din Danemarca.

FC Nordsjaelland a disputat până acum două etape din campionatul danez şi are două victorii la scor. În prima etapă s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Viborg, pe teren propriu, după care a câştigat meciul de la Aarhus cu 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Primul meci va avea loc pe 10 august, cu FCSB în calitate de gazdă, fiind şanse foarte mari ca partida să se dispute în Ghencea, acolo unde formaţia lui Elias Charalambous va disputa şi meciul cu CFR Cluj de la finalul acestei săptămâni din etapa a patra a Ligii 1.

Pe 17 august va avea loc partida retur şi meciul care va decide echipa care va merge în play-off-ul Conference League. FC Nordsjaelland dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Right to Dream Park, arenă cu o capacitate de 9800 de locuri la meciurile internaţionale şi care are teren artificial.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și