Închide meniul

Nicolae Dică a ascultat de „ordinul” lui Gigi Becali! 7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 18:40

Nicolae Dică a ascultat de „ordinul lui Gigi Becali! 7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca

Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / Sportpictures

Nicolae Dică a ascultat de „ordinul” lui Gigi Becali! 7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a răbufnit după partida cu FC Argeş şi a anunţat FCSB va juca cu rezervele în Europa. Becali se teme că echipa sa ar putea rata prezenţa în playoff.

Nicolae Dică a ascultat de „ordinul” lui Gigi Becali! 7 titulari de la FCSB nu vor face deplasarea în Danemarca

Nicolae Dică a ascultat de dorinţa lui Gigi Becali şi va lăsa numai puţin de 7 titulari acasă. Fanatik.ro scrie că Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic nu vor face deplasarea în Danemarca şi vor fi menajaţi pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.

Normal că o să jucăm cu rezervele în Danemarca, mă interesează să ajungem în play-off. Nu poți să scoți decât pe Sepsi, pe Petrolul sau pe UTA. Am ajuns să țin cu CFR că au jucat cu Petrolul, cu Farul în meciul cu UTA. Nu mă interesează de Hermannstadt, nu-i mai scoatem din play-off”, a anunţat Gigi Becali, imediat după FCSB – FC Argeş 3-2.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor s-a enervat după ce echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu emoţii confruntarea de pe Arena Naţională.

Reclamă

Patronul FCSB s-a dezlănţuit după ce echipa sa a trăit periculos un nou meci în Liga 1. În cele 10 meciuri disputate până acum, vicecampioana a încasat 17 goluri.

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia.

Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol.

Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.   

Florin Răducioiu i-a făcut praf chiar pe favoriţii lui Gigi Becali după FCSB – FC Argeş 3-2

Florin Răducioiu a analizat ceea ce s-a întâmplat în meciul FCSB – FC Argeş, scor 3-2, în etapa a 12-a a Ligii 1. Fostul jucător al naţionalei României ştie unde sunt cele mai mari probleme ale roş-albaştrilor şi i-a făcut praf chiar pe favoriţii lui Gigi Becali.

Răducioiu e convins că fundaşii centrali sunt punctul slab al vicecampioanei României. Acesta a tras un semnal de alarmă asupra lui Joonas Tamm şi Joyskim Dawa. Doar estonianul a jucat împotriva piteştenilor şi l-a avut alături pe Haruţ.

„Nu îmi inspiră încredere Dawa şi Tamm, cei doi apărători centrali, sunt organizaţi prost, sunt nesiguri, iar aici e o mare problemă. FCSB marchează, are ocazii de gol, dar apărarea arată rău şi ai mereu probleme dacă nu o pui la punct.  

E greu să dai mereu două-trei-patru goluri ca să câştigi, mai ales că întâlneşti echipe mai puternice decât FC Argeş. Acest lucru nu e mereu la îndemână”, a declarat Florin Răducioiu la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și