Închide meniul

Vali Creţu „a lovit” din nou înainte de Silkeborg – FCSB: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 17:39

Vali Creţu „a lovit din nou înainte de Silkeborg – FCSB: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”

Ciprian Marica, ironie incredibilă la adresa lui Vali Creţu

Valentin Creţu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Vali Creţu „a lovit” din nou înainte de Silkeborg – FCSB. Fundaşul vicecampioanei a oferit o declaraţie savuroasă în timp ce se plimba prinorașul danez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delegaţia FCSB-ului s-a relaxat înaintea confruntării cu Silkeborg din grupele UEFA Cnoference League. Roş-albaştrii au admirat casele danezilor, care nu aveau perdele sau lumânări la geam.

Vali Creţu „a lovit” înainte de Silkeborg – FCSB

Valentin Creţu a părut uluit de cele văzute şi a oferit o reacţie savuorasă. „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”, a spus Vali Creţu, citat de gsp.ro.

În acest timp, colegii săi de la FCSB calculau cât ar costa o proprietate la Silkeborg, scrie sursa citată.

Vali Crețu: ”Ce, sunt Beckham să le pun pe cap?”

Vali Crețu a avut o reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2. Sătul de critici, fundașul roș-albaștrilor a venit cu o replică pentru contestatarii săi.

Reclamă

Crețu nu înțelege de ce este criticat după fiecare meci. Chiar și fanii l-au pus la zid pe fundaș, iar acesta a fost un car de nervi.

„Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vali Creţu. Managerul general al roş-albaştrilor e sigur că jucătorul de 33 de ani ar fi putut ajunge chiar şi în Premier League.

MM asigură că, în cazul în care Creţu ar fi centrat fără greşeală, putea spera la un transfer uriaş.

„Dacă Crețu centra și bine, la felul în care aleargă, și se dedică pentru echipă, acum era în Premier League, nici măcar în Germania”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și