Închide meniul

Vali Crețu, reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2: ”Ce, sunt Beckham să le pun pe cap?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 9:26

Vali Crețu, reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2: ”Ce, sunt Beckham să le pun pe cap?”

Vali Creţu anunţă că a ajuns la un acord cu Gigi Becali

Vali Creţi, alături de fanii FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vali Crețu a avut o reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2. Sătul de critici, fundașul roș-albaștrilor a venit cu o replică pentru contestatarii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Crețu nu înțelege de ce este criticat după fiecare meci. Chiar și fanii l-au pus la zid pe fundaș, iar acesta a fost un car de nervi.

Vali Crețu, reacție fabuloasă după FCSB – FC Argeș 3-2

„Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Reclamă

Jucătorii remarcați de Gigi Becali în FCSB – FC Argeș 3-2

Jucătorii remarcați de Gigi Becali după FCSB – FC Argeș 3-2 au fost Malcom Edjouma, Andrea Compagno și Andrei Cordea. ”Tancul” italian a reușit o ”dublă”, iar internaționalul român a decis confruntarea în minutul 87.

La FCSB a debutat și Billel Omrani, însă atacantul francez l-a dezamăgit pe patronul FCSB. În prima repriză, fostul golgheter de la CFR Cluj a lovit bara transversală din poziție ideală.

”Coman, Tavi Popescu, în loc să crească, au scăzut. În schimb, Cordea a crescut foarte mult. L-am luat pe Compagno, Edjouma a crescut de când a venit la noi, jucător extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani, cum să ratezi de acolo? Nu este încă 100%. Nu e ăsta Omrani, ce a jucat astăzi. E vorba de fundașii centrali? Tamm și Dawa îmi plac. Haruț e și el pe acolo. Dacă ziceți că a jucat bine și am luat trei goluri (n.r.- două).

Nu poți să închizi toate unghiurile (n.r.- Tamm, la golul 2 al lui FC Argeș), s-a dus în colțul de sus, bară gol”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor s-a enervat după ce echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu emoţii confruntarea de pe Arena Naţională.

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia.

Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol.

Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.   

Reclamă
Recomandări
  • FCSB – FC Argeș 3-2
  • Vali Crețu, reacție fabuloasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și