Închide meniul

Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1: „Suntem frustraţi şi dezamăgiţi! Mai bine luam 3-0!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 august 2023, 0:39

Reclamă
Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1: „Suntem frustraţi şi dezamăgiţi! Mai bine luam 3-0!

Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor - CFR Cluj 2-1

Profimedia

Vasile Mogoş a fost dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1. Mogoş a fost cel care a transformat penalty-ul din Turcia, însă Adana s-a calificat după ce a marcat în prelungirile partidei golul victoriei, deşi juca cu un om mai puţin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adana Demirspor a deschis scorul prin Akintola, în minutul 43. Ulterior, clujenii au restabilit egalitatea prin penalty-ul executat de Vasile Mogoş. Turcii au rămas şi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gravillon. Clujenii însă au primit gol în prelungiri, după ce Ndiyae a marcat pentru Adana Demirspor.

Vasile Mogoş, dărâmat după Adana Demirspor – CFR Cluj 2-1

Da, am arătat bine. Dacă merita cineva să treacă turul, eram noi. Suntem dezamăgiţi, frustraţi, mai bine luam 3-0 şi mergeam acasă. Acesta este fotbalul şi mergem înainte. Am stat vreo 10 minute să trag penalty-ul. Eu m-am gândit că sunt cu băieţii acasă şi că joc fotbal în momentul penalty-ului. Dacă asculţi toate fluierăturile, greşeşti. Eu am ascultat antrenorul şi dacă puteam să dau gol, am dat gol. Acum ne gândim toată echipa la campionat. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Vasile Mogoş pentru canalul oficial de youtube de la CFR Cluj.

CFR Cluj a fost eliminată în turul doi preliminar din Conference League

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, scor 1-2, de către Adana Demirspor, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

Turcii au dominat startul meciului de pe Yeni Adana Stadium, dar clujenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize: bară a lui Bîrligea, cu o lovitură de cap, în minutul 17. Acelaşi Bîrligea a şutat pe lângă poartă, din poziţie bună, în minutul 28, iar gazdele au deschis scorul în minutul 43, când a înscris David Akintola.

Reclamă

În partea secundă, în minutul 62, arbitrul belgian Nathan Verboomen a acordat penalti pentru CFR şi l-a eliminat pe francezul Gravillon după ce l-a faultat pe Bîrligea în careu. Publicul a protestat, iar fanii au început să arunce cu obiecte pe teren, apoi jucătorii celor două echipe s-au încăierat în jurul punctului de la 11 metri din careul Adanei şi arbitrul a fost  nevoit să împartă cartonaşe galbene şi să ceară celor doi căpitani de echipă să-şi stăpânească jucătorii. Vasile Mogoş a executat tare şi a marcat în minutul 68 din penalti, aducând egalarea. Adana a marcat golul victoriei şi al calificării în minutul 90+4, prin Cherif Ndiaye, care a rămas singur cu portarul Sava. Adana Demirspor s-a impus cu 2-1 şi CFR Cluj este eliminată din cupele europene.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și