Închide meniul

Verdictul lui Valentin Iliev, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB! Meciul va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2023, 18:29

Reclamă
Verdictul lui Valentin Iliev, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB! Meciul va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Verdictul lui Valentin Iliev, înainte de CSKA 1948 Sofia - FCSB

Profimedia

Verdictul lui Valentin Iliev pe care l-a dat înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB. Meciul va fi miercuri, de la 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Iliev a jucat la echipa lui Gigi Becali în sezonul 2011 – 2012 şi e de părere că dubla din turul al doilea preliminar din Conference League va fi una extrem de echlibrată.

Verdictul lui Valentin Iliev, înainte de CSKA 1948 Sofia – FCSB

Chiar dacă mă deranjează, suntem în spatele României în ceea ce privește fotbalul, nivelul tehnic sau de organiare, însă sper că lucrurile s-au mai schimbat în ultimii ani. Este un meci de nivel european și nu există favorite clare. Oricine poate elimina pe oricine, indiferent că există un ușor avantaj pentru una dintre formații.

CSKA 1948 are acum un lot bun, atât cantitativ, cât și calitativ. Timpul este scurt și trebuie să fie foarte motivați pentru că, la rândul lor, românii sunt extrem de motivați să se califice„, a spus Valentin Iliev pentru cei de la Darik Radio.

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia se teme de FCSB. Tehnicianul formației bulgare a vorbit despre duelul cu vicecampioana României, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă

Bulgarii de la CSKA 1948 Sofia se tem de cei de la FCSB, echipă pe care o consideră foarte valoroasă. Antrenorul formației, Atanas Ribarski, a vorbit despre pericolul din dubla cu vicecampioana. Acesta este de părere că jucătorii lui Elias Charalambous îi pot taxa în orice moment, dar se bucură că au avut meciuri de pregătire cu formații de nivel similar cu echipa „roș-albastră”.

„Vom încerca să avem o prestație bună. Suntem conștienți de echipa pe care o întâlnim și de jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Este foarte bine că am avut meciuri amicale cu echipe care au exact același stil și care sunt de nivelul FCSB. E vorba de echipe care te pedepsesc la orice greșeală și care au jucători care pot face diferența în orice moment”, a spus antrenorul bulgarilor, pentru sportlive.bg.

Reclamă 4 / 0/3

Ambele echipe și-au câștigat prima partidă din sezonul competițional. Bulgarii au câștigat partida cu rivala Levski Sofia cu scorul de 2-1, în timp ce FCSB a învins-o pe FC U Craiova 1948, în deplasare, cu scorul de 3-1.

Cine este CSKA 1948 Sofia, adversara FCSB-ului

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat.

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia. De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv.

Celelate echipe româneşte, Sepsi şi CFR Cluj, prezente şi ele în turul al doilea preliminar din Conference League, se vor duela cu CSKA Sofia, respectiv Adana Demirspor.

Valoarea lotului celor de la CSKA 1948 se ridică la peste 16 milioane de euro. Printr-o comparaţie, lotul FCSB-ului valorează peste 34 de milioane de euro.

Reclamă

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:50 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 20:15 Dinamo – UTA, FCU Craiova – Hermannstadt, Voluntari – U Cluj, Oţelul – Botoşani şi Poli Iaşi – Petrolul sunt LIVE TEXT (21:30) 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! Vezi toate știrile
Citește și