Închide meniul
Video

Vlad Chiricheş, depăşit în viteză în Nordsjaelland – FCSB. Artman a trecut „ca acceleratul” pe lângă fundaşul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 20:35

Reclamă

Vlad Chiricheş, depăşit clar în viteză

Captură Antena 1

Vlad Chiricheş a fost depăşit în viteză în Nordsjaelland – FCSB, meci ce este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fundaşul român a fost depăşit clar în viteză de Artman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nordsjaelland a avut prima mare ocazie a meciului în minutul 10. Pe un contraatac, Artman l-a depăsit în viteză pe Chiricheş şi a ajuns în poziţie de finalizare.

Vlad Chiricheş, depăşit în viteză în Nordsjaelland – FCSB

Fundaşul român a fost depăşit în vizetă de Artman, care a trimis periculos spre poarta lui Ştefan Târnovanu. Din fericire, Pantea a fost atent şi a reuşit să respingă mingea care se ducea în poartă.

Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland – FCSB

Ajuns titular în flancul drept al defensivei, Alexandru Pantea nu se teme înaintea disputei de pe terenul lui Nordsjaelland. Fundaşul de 19 ani e gata să o ducă pe FCSB la un pas de grupe.

Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar cred că dacă facem ce am pregătit nu o să avem probleme. Din ce aţi văzut, nu sunt de speriat, am avut şi noi ocazii, am pasat. Sunt o echipă bună!

Reclamă

Am pregătit meciul destul de bine, am făcut antrenament şi pe teren sintetic, şi pe iarbă. Cred că suntem destul de pregătiţi pentru acest meci.

(Reporter: Antrenorul lor spunea că te-a remarcat la primul meci, că nu se aştepta să joci) Nu ştiu de ce nu se aştepta să joc, el foloseşte o echipă cu jucători de vârsta mea, mai mici. Îi mulţumesc că m-a remarcat.

Eu nu simt presiune, nu simt nimic, doar plăcere de a juca fotbal„, a declarat Alexandru Pantea.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous: „Vom suferi pentru calificare!”

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Elias Charalambous este sigur că vicecampioana României poate da lovitura în Danemarca şi să obţină calificarea în play-off.

A fost 0-0 în meciul tur, jucat în faţa a aproximativ 28.000 de fani în Ghencea. Antrenorul FCSB-ului anunţă că fotbaliştii săi sunt gata de luptă!

Ştim că vin meciuri tot mai grele, mai ales atunci când jucăm în deplasare. Dar am venit aici să suferim şi cu obiectivul de a ne califica în turul următor. Nu am venit aici doar să jucăm, ne dorim să ajungem în play-off. Ştim că va fi dificil, dar asta avem de făcut. Jucătorii s-au antrenat bine şi aşteaptă meciul de mâine.

Eu şi staff-ul meu încercăm să facem totul pentru a aduce jucătorii în cea mai bună formă. Suntem gata şi vom vedea mâine ce şanse avem. Avem planul nostru, strategia pentru acest meci. Repet, ştim că va fi extrem de dificil, dar în astfel de meciuri este nevoie să suferi pentru a câştiga.

În acest moment nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafaţă (n.r. terenul sintetic). Cu siguranţă nu suntem învăţaţi să jucăm pe un asemenea teren, nu este cea mai bună variantă pentru noi, dar nu căutăm scuze. Trebuie să ne adaptăm, acesta este fotbalul. Ne vom adapta şi acum, aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii”, spunea Elias Charalambous înainte de Nordsjaelland – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și