Închide meniul

Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, ținuți în șah în Albania! Golul lui Andrei Ivan menține vii speranțele de calificare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 23:44

Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, ținuți în șah în Albania! Golul lui Andrei Ivan menține vii speranțele de calificare

Vllaznia – Universitatea Craiova

Vllaznia – Universitatea Craiova / Foto: Universitatea Craiova

Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1. Oltenii se întorc doar cu un rezultat de egalitate din Albania. Andrei Ivan e cel care a marcat golul echipei lui Laszlo Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a înscris în prelungirile primei reprize, din penalty. Vllaznia a marcat în minutul 51, prin Ardit Hoxhaj.

Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1

Min 90: Final de meci! Rezultatul final este 1-1.

Min. 51: Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1. Ardit Hoxhaj a restabilit egalitatea. A deviat mingea în poartă, după ce au existat suspiciuni de ofsaid!

Min. 45+1: Vllaznia – Universitatea Craiova 0-1! GOOOLLL Andrei Ivan. Atacantul alb-albaştrilor a înscris cu emoţii, de la punctul cu var!

Reclamă

Min. 45: Penalty primit de olteni chiar înainte de pauză. Baiaram a fost faultat în careu!

Min.1: A început meciul!

Echipele de start

Vllaznia: Zogovic – Aralica, Kruja, Juric, Gurishta – Hakaj, Jonuzi, Bulatovic – Boshnjaku, Coba, Heric
Rezerve: Qarri, Paloka, Latifi, Nunes Da Silva, Marku, Smajli, Hoxaj, Vulaj, Shehi, Alivoda
Antrenor: Mirel Josa

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățână, Găman, Raul Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic
Rezerve: D. Rusu, L. Popescu, Papp, Vătăjelu, Screciu, Cîmpanu, D. Nistor, Markovic, Roguljic, Martic, Vînă, Sala
Antrenor: Laszlo Balint

Știrea inițială

Universitatea Craiova ţinteşte un parcurs cât mai lung în Conference League. Sezonul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, „oltenii” erau eliminaţi ruşinos de Laci, o altă formaţie din prima ligă albaneză.

Vllaznia şi Universitatea Craiova se vor afla la prima confruntare directă. Albanezii vor disputa primul meci oficial din actualul sezon, pentru trupa din Bănie fiind al doilea. Echipa lui Laszlo Balint a jucat în compania celor de la Sepsi, în prima etapă de Liga 1. „Oltenii” au remizat dramatic, pe teren propriu, scor 2-2, după ce au avut avantaj de 2-0.

Dacă va trece de Vllaznia, Universitatea Craiova o va înfrunta, în turul al treilea preliminar, pe FC Zorya Luhansk, echipă Ucraina.

Vllaznia evoluează în turul doi preliminar din Conference League, după ce a triumfat în Cupa Albaniei. În campionat, echipa a încheiat pe locul 5. Lotul albanezilor este cotat la 4,45 milioane de euro, iar cel mai scump jucător este cotat la 300.000 de euro. În comparaţie, Andrei Ivan este cel mai scump jucător al oltenilor, cotat la aproape 2 milioane de euro, conform transfermarkt.

Laszlo Balint, optimist înainte de debutul european

Laszlo Balint a analizat partida tur, cu Vllaznia, din turul doi preliminar de Conference League. Antrenorul din Bănie speră să obţină un avantaj liniştitor încă din prima manşă.

Reclamă

„Urmează un meci foarte important pentru club şi pentru grupul nostru. E diferit faţă de cele din campionat, pentru că acestea sunt meciuri eliminatorii. E o dublă manşă, e adevărat, dar în cupele europene nu ai voie să faci prea mulţi paşi greşiţi.

Am pregătit meciul pentru a tranşa calificarea de aici, încercăm să câştigăm această partidă. Ştim ce ne aşteaptă, suntem bine informaţi despre adversari şi atmosfera de aici, dar noi trebuie să compensăm avantajele adversarilor prin atitudine şi motivaţie”, a declarat Laszlo Balint, la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu Vllaznia.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Vllaznia

Sorin Cârțu e de părere că Universitatea Craiova nu poate să fie elimintă de Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League. Președintele oltenilor se gândește deja la următoarea adversară, Zorya Luhansk.

„Mă aștept să facem un rezultat care să ne permită accederea în următorul tur preliminar. Ne gândim la următorul adversar, Zorya Luhansk. Este foarte important ca în primul meci să faci un rezultat care să îți dea speranțe, pentru calificare. Asta nu înseamnă că dacă te impui în primul meci ești ca și calificat, oricum se joacă în dublă manșă. Meciurile internaționale sunt diferite ca specific față de cele din campionat. În meciurile internaționale se pune mult orgoliu și ambiție, pentru că îți reprezinți țara.

Vllaznia va avea o determinare specifică echipelor din Albania. Nu este un adversar de temut, dar trebuie să respecți orice adversar din cupele europene. Nu mă gândesc la un rezultat negativ. Meciul de joi are corespondent cu partida retur de săptămâna viitoare, până atunci vor exista anumite concluzii”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Recomandări
  • Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1
  • Oltenii, ținuți în șah în Albania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și