Închide meniul

Constantin Budescu s-a decis. Criticat de Gigi Becali, „Magicianul” a ales echipa cu care vrea să semneze după ce va pleca de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 9:44

Constantin Budescu s-a decis. Criticat de Gigi Becali, „Magicianul a ales echipa cu care vrea să semneze după ce va pleca de la FCSB

Constantin Budescu poate pleca de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Budescu are de gând să încheie cât mai repede colaborarea cu vicecampioana României şi se poate duce în Turcia. Potrivit digisport.ro, este în discuţii cu cei de la Malatyasport. Şumudică este convins că Budescu îl poate ajuta să o salveze de la retrogradare pe ultima clasată din Super Lig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, dorit în Turcia de Marius Şumudică

Budescu nu va avea probleme să se despartă de FCSB. Are în contract o clauză potrivit căreia poate pleca în orice perioadă de mercato. Şumudică îl vrea şi rămâne de văzut dacă se va ajunge la un numitor comun.

Lucrez din greu împreună cu staff-ul meu și conducerea clubului pentru a găsi soluții pentru perioada de transferuri. O să aducem 6 sau 7 jucători, iar cel puţin 5 din ei vor fi străini. Dintre aceștia, 3 deja au acceptat să vină și se vor antrena cu noi după ce fac vizita medicală la începutul lui Ianuarie„, a scris Marius Şumudică pe Twitter.

Gigi Becali a explicat de ce nu îl mai vrea pe internaţionalul român care are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.

Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru ca să încheiem cu el. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Nu are rost să continuăm cu Keșeru, dacă restrâng. Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, Mamut. De ce să joace un jucător cu 25.000 (de euro) pe lună și să nu joace un jucător cu 4.000 (de euro) pe lună?”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Constantin Budescu va pleca de la FCSB: „L-a băgat 3 minute ca să-i ‘dea viteză’!”

Latifundiarul din Pipera şi-a pus în gând să scape de doi jucători cu salarii mari în această iarnă şi e decis să-şi ducă planul la capăt. Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru sunt aşteptaţi să îşi rezilieze contractele cu vicecampioana.

Deşi mai are contract până în vară cu FCSB, Constantin Budescu este aşteptat să rezilieze contractul. Gigi Becali nu vrea să îi mai plătească 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fotbalistul nu duce lipsă de oferte. Dumitru Dragomir crede că mijlocașul de 32 de ani va merge să joace în Liga 2, la Petrolul sau la Hermannstadt.

La FCSB, Becali știe ce face. Chiar dacă face prost, știe ce face. Are grijă de banii lui, cel puțin. Nu e în regulă ce se întâmplă cu Budescu. Când e haos în echipă, îl bagi pe teren 3 minute și jumătate. A făcut-o pentru ‘a-i da viteză’ lui Budescu. Se duce la Petrolul, e adulat de spectatori. Sau la Sibiu, promovează ușor cu Dani Coman acolo. Unul-doi ani mai poți trage de el. Eu spun că FCSB procedează bine promovând tinerii și forțându-i”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și