Închide meniul

Gigi Becali nu glumeşte! Magicianul Constantin Budescu va pleca de la FCSB: „L-a băgat 3 minute ca să-i ‘dea viteză’!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 13:20

Reclamă
Gigi Becali nu glumeşte! Magicianul Constantin Budescu va pleca de la FCSB: „L-a băgat 3 minute ca să-i dea viteză!

Constantin Budescu a plecat de la FCSB după doar 10 meciuri

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali vrea să scape de salariile cele mai mari pe care este nevoit să le plătească la FCSB. Primii doi jucători aflaţi pe lista neagră a finanţatorului vicecampioanei sunt Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu glumeşte

Deşi mai are contract până în vară cu FCSB, Constantin Budescu este aşteptat să rezilieze contractul. Gigi Becali nu vrea să îi mai plătească 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fotbalistul nu duce lipsă de oferte. Dumitru Dragomir crede că mijlocașul de 32 de ani va merge să joace în Liga 2, la Petrolul sau la Hermannstadt. „La FCSB, Becali știe ce face. Chiar dacă face prost, știe ce face. Are grijă de banii lui, cel puțin. Nu e în regulă ce se întâmplă cu Budescu. Când e haos în echipă, îl bagi pe teren 3 minute și jumătate. A făcut-o pentru ‘a-i da viteză’ lui Budescu. Se duce la Petrolul, e adulat de spectatori. Sau la Sibiu, promovează ușor cu Dani Coman acolo. Unul-doi ani mai poți trage de el. Eu spun că FCSB procedează bine promovând tinerii și forțându-i”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Claudiu Keşeru, în dizgraţia patronului

Supărat că se află la 10 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, Gigi Becali vrea să facă economii la salarii. De planul milionarului nu scapă nici atacantul Claudiu Keşeru. „Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru ca să încheiem cu el. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Nu are rost să continuăm cu Keșeru, dacă restrâng. Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, Mamut. De ce să joace un jucător cu 25.000 (de euro) pe lună și să nu joace un jucător cu 4.000 (de euro) pe lună?”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile, conform sport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și