Close

Cornel Dinu a dat de pământ cu Cornel Ţălnar: „Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo! Este escroc de profesie!”

Publicat: 28 iunie 2022, 23:31

Cornel Dinu a dat de pământ cu Cornel Ţălnar, după ce „Ţânţarul” a fost acuzat că a mâncat peste 30 de aripioare de pui din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători.

Reclamă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Cornel Dinu l-a desfiinţat pe Ţălnar, despre care a spus că este un „derbedeu” şi un „escroc”.

Reclamă

Cornel Dinu a dat de pământ cu Cornel Ţălnar

„Nu știu ce caută derbedeul ăla acolo, escrocul ăla (n.r. Cornel Țălnar). Este un escroc de profesie, care ne-a păcălit pe toți, pe Borcea, pe mine, pe Badea mai puțin că Badea era mai abil, nu prea îl primea. Țălnar a fost unul dintre cei mai ajutați de mine, pentru că el a venit 1977 la Dinamo de la Alba Iulia și eu niciodată nu m-am gândit la răul din oameni. Am luat doar partea bună. Nu mi-am închipuit că oamenii au mai multe fețe și mai multe posibilități de a spune un lucru în față și prin spate să îți bage chiar și cuțitul.

Trebuia să ne dea de gândit de atunci. El era un fel de între măscărici și bibeloul echipei. A avut calități, dar acestea au fost estomate de caracter.

(n.r. ar trebui jucătorii să ascundă mâncarea?) Domne, e pofticios. Eu l-am văzut ultima dată la proces. Să îi dea Dumnezeu sănătate că așa cum l-am văzut eu la vreo 140 de kilograme foamea vine repede și el nu se gândește. Este un fel de Lică Sămădăul din Moara cu Noroc a lui Slavici. El nu se gândește decât la el. Joacă teatru frumos în față, dar în spate are interesul lui al bietului țăran român. Și este un tip pofticios căruia i-a plăcut dintotdeauna mâncarea și care a avut mereu o viață lejeră”, a spus Cornel Dinu pentru prosport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Cornel Ţălnar, după acuzaţiile că a mâncat peste 30 de aripioare

Cornel Ţălnar a negat faptul că ar fi mâncat peste 30 de aripioare, însă a confirmat că a existat un astfel de episod la Săftica.

Sunt convins că ziaristul nu a inventat de la el acest subiect. Dar vă rog să mă credeți că nu am mâncat totuși 30 de aripioare. Dăcă știam că cei de față vor da la presă subiectul ăsta, vă jur că nici nu mă mai opream să mănânc cu ei. Am gustat doar o aripioară, maximum două, așa din picioare. Eu mă pregăteam de plecare, iar la masă m-a chemat Iulică Mihăescu. M-am și mirat când am văzut că sunt aripioare gătite, că noi acolo nici nu mai avem bucătar.

Nu am știut că le luaseră copiii ăia sau cine le-a luat. Am aflat apoi că le gătise femeia de serviciu. Însă doar niște oameni bolnavi pot să inventeze și să dezinformeze ziaristul că am mâncat 30. Păi, plesnesc naiba, cum să mănânc atâtea? E o lecție pentru mine, iar de aici se vad niste caractere”, a spus Cornel Ţălnar pentru sursa mai sus citată.

Cornel Ţălnar a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui.

Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club.

Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a mai spus un jucător.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
21:28 Marco Dulca a răbufnit după CS Mioveni – FCSB 1-1: „Este ca un eşec!” 21:17 Reacţia lui David Miculescu, după golul marcat în Mioveni – FCSB 1-1: „Asta am vorbit! Sunt bucuros că am înscris, dar trist că nu am câştigat!” 21:16 Darius Olaru, mesaj clar pentru Gigi Becali după CS Mioveni – FCSB 1-1: „Lipseşte un atacant de careu!” 20:55 David Miculescu, primul gol în tricoul FCSB! „Lewandowski de România” a spart gheaţa cu CS Mioveni 20:23 UPDATEMarco Dulca a debutat la FCSB! Nicolae Dică a apelat la „arma secretă” în repriza secundă cu CS Mioveni + Eduard Radaslavescu a debutat şi el! 20:13 Ovidiu Popescu s-a accidentat la faza golului din Mioveni – FCSB! Noi probleme pentru Nicolae Dică 19:24 Marius Croitoru, răspuns fabulos pentru Valeriu Iftime: „Dacă asta ţine de educaţie, el are 6 luni suspendare, eu doar două săptămâni!” 19:14 Alexia Tatu continuă să impresioneze! Campioana de la Wimbledon U14 a câştigat al 10-lea trofeu din 2022, după o săptămână de coşmar 19:00 CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu, primul gol după transfer. Târnovanu, intervenţii uriaşe în prelungiri. Echipa lui Dică a rămas fără victorie în Liga 1 18:53 Mihai Stoica i-a dat replica lui Adrian Mititelu: „Juan Bauza? Efort financiar considerabil ca să fie rezervă!”
Pe același subiect
Murad Mohammad
Liga 2 • 5 aug., 15:38
Şefii lui Dinamo l-au lăsat cu ochii în soare pe Mohammad Murad. Ultimatumul lansat de milionarul care vrea să investească la „câini”
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 20:23
Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a debutat cu o victorie în Liga 2: „Să le dăm satisfacţie fanilor!”. Condiţia pusă pentru a lupta pentru promovare
Dinamo
Liga 2 • 4 aug., 18:59
Progresul Spartac – Dinamo 0-1. „Câinii”, victorie la debutul în Liga 2! Antonio Bordușanu, eroul lui Ovidiu Burcă
Close