Închide meniul

Cornel Ţălnar e acuzat că a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători. Scene halucinante la Dinamo

Reclamă

Publicat: 28 iunie 2022, 17:42

Cornel Ţălnar e acuzat că a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători. Scene halucinante la Dinamo

Cornel Ţălnar ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui

Profimedia

Cornel Ţălnar a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători. Scene uluitoare la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E haos total la Dinamo. Femeia de serviciu le-a gătit jucătorilor aproximativ 50 de aripioare de pui. Numai că aceştia nu au putut să se înfrupte din bunătăţile gătite.

Cornel Ţălnar a mâncat peste 30 de aripioare de pui la Săftica, din cele 50 gătite de femeia de serviciu pentru jucători

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, pentru prosport.ro, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui.

Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează. Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club.

Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a spus un jucător pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Dinamo va juca la Giurgiu în Liga a 2-a, după ce arena din Ştefan cel Mare se va demola

Dinamo va fi nevoită să evolueze la Giurgiu meciurile din Liga a 2-a, după ce arena din Ştefan cel Mare va intra în reconstrucţie. Oficialii formaţiei caută alternative, iar varianta stadionului Astrei pare cea mai probabilă.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Viitorul formaţiei este încă unul incert, înainte ca liga secundă să ia startul pe 6 auguust. „Câinii” îşi vor disputa meciurile de acasă în alt oraş, după ce nu le-a fost aprobată cererea de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo se pregăteşte de noul sezon de ligă secundă, după ce a suferit o ruşine istorică. Formaţia a retrogradat la finele sezonului trecut, după un baraj cu U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii formaţiei caută stadioane pe care „câinii” să-şi dispute meciurile de pe teren prorpiu. Aceştia s-au orientat către arenele din Cotroceni şi din Colentina, însă cererile „câinilor” a fost refuzate, anunţă prosport.ro. Totodată, alb roşii speră să obţină acordul de a evolua pe stadionul Arcul de Triumf.

Totodată, până la un eventual accept de a juca tot în Bucureşti, „câinii” au ajuns la un acord verbal cu oficialii de la Giurgiu, pentru a-şi disputa meciurile pe arena „Marin Anastasovici”, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Suporterii PCH nu îşi doresc ca echipa să părăsească Bucureştiul.

Dinamo, anunț ferm pentru suporteri: ”Nu mai vorbiți de faliment, avem bani pentru Liga a 2-a!”

Dinamo a făcut un anunț ferm prin care încearcă să își liniștească suporterii îngrijorați după retrogradarea istorică în Liga a 2-a. Clubul din “Ștefan cel Mare” a emis un comunicat în mediul online prin care asigură că există fonduri suficiente pentru înscrierea în sezonul viitor din eșalonul secund.

În cursul zilei de luni, “câinii” au făcut un anunț cu ultimele vești din cadrul clubului. Tot astăzi, FRF a anunțat lista echipelor care au primit licența pentru participarea în sezonul viitor din Liga a 2-a, iar numele lui Dinamo se regăsește acolo.

„Dinamo de astăzi. A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenţia fotbalului nostru.

Se vorbeşte şi se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) şi în Liga 4 (FC), mai puţin în prima divizie.

Reclamă

În loc de fotbal, în faţa suporterilor noştri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăieşte pentru acest club.

Nu mai vorbiţi de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo şi DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul aşteptat de suflarea alb-roşie din ţară şi din străinătate.

Nu vă mai jucaţi cu emoţiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărţită!

Până la performanţă suntem preocupaţi de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.

Continuaţi să vorbiţi despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului şi despre alte subiecte hilare, dar nu uitaţi să spuneţi în toată ţara că Dinamo trăieşte!”, este mesajul postat de Dinamo pe contul oficial de Facebook.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și