Închide meniul

„Cornel Dinu era cu două scaune mai sus!” Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 februarie 2024, 18:25

Reclamă
„Cornel Dinu era cu două scaune mai sus! Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali

Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali

Gigi Becali şi Ionuţ Luţu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali. Augustin Călin a vorbit despre începuturile carierei lui Luţu, unul dintre cei mai talentaţi jucători ai României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Augustin Călin a jucat împreună cu Ionuţ Luţu şi a spus că acesta a fost un mare talent, dar care s-a „pierdut”. Călin a dezvăluit un episod de senzaţie cu Cornel Dinu, care a fost fermecat de fentele omului care a fost comparat cu Hagi.

Dezvăluiri fabuloase despre Ionuţ Luţu, mâna dreapta a lui Gigi Becali

Luțu s-a pierdut! Am jucat și pe Electroaparataj, am venit cu echipa națională de tineret. Era fantastic! Avea execuții din orice poziție și era genul acela mingicar, nu mingicar de curtea școlii, avea progresie, juca spre poartă. Era eficient!

Aveam 17 ani, eram în tribună, iar domnul Cornel Dinu era cu două scaune mai sus, pe vechea Arena Națională. Era cu un grup de alți antrenori și vorbea cu ei: ’Uite, bă, ăsta o să ajungă fotbalist, dă-l în …’. Deci mi-a plăcut Luțu, avea o perspectivă extraordinară”, a spus Augustin Călinla sport.ro.

Marian Aliuță, poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu

Marian Aliuță a spus o poveste fabuloasă cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit cum a făcut școala de antrenori cu actualul șofer al lui Gigi Becali. Luțu nu știa să-și completeze CV-ul, așa că a copiat tot de la Aliuță!

Reclamă

Aliuță a povestit că Luțu a copiat toate datele din CV-ul său și a predat foaia așa! Aghiotantul lui Gigi Becali nu își făcea însă grijă. Era convins că nimeni nu va sesiza similaritățile celor două CV-uri.

„Eu cu el Luțu la școala de antrenori, era imediat după ce ne-am lăsat. El stătea lângă mine, ne dau fișa să ne facem fiecare CV-ul. Eu am început să trec datele, tot, pe unde am jucat. Îl vedeam că tot se uita. El copia, prostul.

Ne-au zis «să vă treceți echipele pe unde ați jucat», el nu înțelegea: «Ce CV, tată, că nu înțeleg?». A trecut tot ce am trecut eu la mine și, după aia, ce crezi că zice? «Lasă, mă, că ăștia nu își dau seama, suntem amândoi stângaci. Merge!». Și a dat fișa așa, n-a schimbat-o. Panaramă!”, a spus Marian Aliuță, la Fiță cu Adiță.

Reclamă 4 / 0/3

Considerat de mulți unul dintre cei mai talentați fotbaliști români din istorie, Ionuț Luțu nu și-a atins niciodată potențialul real.

După retragere, Luțu nu s-a mai făcut antrenor, dar a ajuns cel mai bun ajutor la casa lui Gigi Becali. De ani buni este șoferul personal al latifundiarului din Pipera și omul cel mai de încredere al acestuia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și