Închide meniul

Cornel Dinu, impresionat de Dusan Uhrin. Mesaj dur pentru cei care au adus Dinamo aproape de Liga a 2-a: „Să-i aruncăm în Dâmbovița lângă hotelul Rin”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 9:10

Cornel Dinu, impresionat de Dusan Uhrin. Mesaj dur pentru cei care au adus Dinamo aproape de Liga a 2-a: „Să-i aruncăm în Dâmbovița lângă hotelul Rin

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dusan Uhrin, lăudat de Cornel Dinu

Cornel Dinu s-a declarat impresionat de Dusan Uhrin. Legenda „câinilor” i-a pus însă la zid pe cei care s-au ocupat de echipă înaintea cehului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, impresionat de Dusan Uhrin: „Să-i aruncăm în Dâmbovița lângă hotelul Rin”

„După 13 etape jalnice, cinci victorii consecutive. Ce n-aveau atunci și au acum?! Sunt aceiași jucători!

În primul rând, vreau să spun că ar trebui ca pe toți cei care s-au ocupat de Dinamo înainte să-i aruncăm în Dâmbovița lângă hotelul Rin…

Pe Gigi (n.r. Mulțescu) cu colac de salvare… El a făcut tot ce a putut, dar s-a văzut că situația l-a depășit de data aceasta, a fost peste puterea lui de a ordona lucrurile, indiferent cât a vrut. Și nu poate spune nimeni că nu s-ar pricepe”, a declarat Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu, despre Dusan Uhrin: „Este un om serios”

Cel cunoscut sub drept „Procurorul” pentru fanii dinamovişti i-a făcut o analiză completă lui Dusan Uhrin, pe care îl consideră un antrenor serios, care a ştiut să pună în valoare calităţile jucătorilor săi.

Reclamă

„În primul rând are o charismă, impune, este un om serios, care știe ce vorbește. Probabil vorbește puțin și la obiect, iar asta contează la jucători. Să fii scurt și clar. (…) A știut să-i motiveze la maxim pe jucători, asta s-a simțit în responsabilizarea și concentrarea jucătorilor.

Apoi, al doilea lucru, a găsit o formulă care a ridicat randamentul jucătorilor, a știut să-i pună în valoare la maximul lor, acest 5-3-2 defensiv, chiar 8-2-1 la nevoie, dus într-un 3-5-2 pe atac.

Al treilea aspect, a reparat deficiențele fizice, echipa a jucat într-un bloc foarte scurt, a alergat mai mult mingea decât jucătorii, singurii jucători cu un efort deosebit au fost cei de pe benzi, Sorescu și Filip, care se pretează la așa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Per total Uhrin a ridicat valoarea jucătorilor și a compensat prin realism deficiențele pe care le-au creat alții și n-au putut să le depășească. Uhrin se dovedește, nu pentru prima dată, un antrenor care poate ridica randamentul unui lot și poate compensa rapid deficiențele”, a mai spus Cornel Dinu.

Dusan Uhrin: „Sunt fericit pentru că am muncit mult”

Dinamo a învins-o pe FC Argeş, scor 2-1, în urmă cu două zile. Dusan Uhrin a fost în culmea fericirii. Echipa sa a ajuns la cinci victorii consecutive şi poate spera chiar şi la barajul de UEFA Conference League.

„Sunt fericit pentru că am muncit mult. N-a fost uşor pentru noi, adversarii au jucat bine. Conduceam cu 1-0, dar nu jucam bine. Sunt încântat… a fost foarte dificil să câştigăm cu FC Argeş.

Am avut totuşi mai multe ocazii clare de a marca. Am găsit un sistem potrivit pentru noi, 5-3-2! Dincolo de asta, am încercat să câştigăm toate partidele. Eu mai am contract, dar hai să aşteptăm ultimul meci”, a declarat Dusan Uhrin după FC Argeş – Dinamo 1-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și