Închide meniul

FC Argeş – Dinamo 1-2 | „Câinii” nu se mai gândesc la retrogradare, ci la cupele europene! Andreas Mihaiu: „Pur şi simplu ne-am unit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 18:48

FC Argeş – Dinamo 1-2 | „Câinii nu se mai gândesc la retrogradare, ci la cupele europene! Andreas Mihaiu: „Pur şi simplu ne-am unit!

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andreas Mihaiu, gol în FC Argeş - Dinamo 1-2

FC Argeş – Dinamo 1-2. Dinamo a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out şi poate spera chiar şi la cupele europene. Doar un punct îi desparte pe „câini” de locul de play-off pentru Europa, iar Andreas Mihaiu a dezvăluit care este reţeta succesului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi-am revenit, colegii au fost alături de mine. L-am luat ca un eşec. Mă bucur că am marcat. Aşa e frumos fotbalul. Toate încurajările au fost importante. M-am bucurat că au fost colegii alături de mine. Sperăm, mai avem o etapă, ne bucurăm că am câştigat astăzi. Nici la baraj nu ar fi prea frumos. Mergem înainte. Pur şi simplu ne-am unit ca şi grup!”, a declarat Andreas Mihaiu, după FC Argeş – Dinamo 1-2.

Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor în FC Argeş – Dinamo 1-2

Andreas Mihaiu (22 ani) şi-a luat revanşa în faţa fanilor lui Dinamo, după episodul din Cupa României, când a ratat două lovituri de la 11 metri la loteria penalty-urilor.

Mijlocaşul a deschis scorul în confruntarea cu FC Argeş. Deian Sorescu a trimis mingea în careu pentru Andreas Mihaiu, care a reluat din prima în plasa porții lui Alexandru Greab. Golul acestuia este crucial. „Câinii” aveau nevoie de un rezultat pozitiv la Piteşti pentru a evita şi barajul.

Cotat la 100.000 de euro pe site-urile de specialitate, Andreas Mihaiu a bifat 17 apariţii în acest sezon pentru „câini”, în toate competiţiile. Reuşita cu FC Argeş a fost prima pentru mijlocaş în actuala stagiune.

Reclamă
Andreas Mihaiu a marcat pentru Dinamo
SportPictures / Sport Pictures

„Câinii”, cinci victorii la rând în Liga 1 după FC Argeş – Dinamo 1-2

FC Argeș – Dinamo 1-2, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Alb-roşiii au obţinut cea de-a cincea victorie la rând şi au urcat pe locul 10. Mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”. Mihaiu şi Sorescu au marcat golurile „câinilor”, care sunt ca şi salvaţi de la retrogradare. Mediop a marcat pentru gazde.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. De partea cealaltă, FC Argeş rămâne pe locul 8, cu 31 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și