Închide meniul
NEWS ALERT

„Cortacero a cedat acţiunile!” Dorin Şerdean va fi acţionar majoritar la Dinamo. „Am fost în Spania şi am semnat”

Publicat: 1 iulie 2021, 22:01 / Actualizat: 1 iulie 2021, 23:02

„Cortacero a cedat acţiunile! Dorin Şerdean va fi acţionar majoritar la Dinamo. „Am fost în Spania şi am semnat

Dorin Şerdean a confirmat acordul cu Pablo Cortacero

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Cortacero, out de la Dinamo
  • Şerdean a confirmat acordul

Dorin Şerdean a explicat că a ajuns la un acord cu Cortacero, prin care spaniolul s-a angajat să cedeze pachetul majoritar de 72% din acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Şerdean a confirmat acordul. „Am fost în Spania şi am semnat”

„Am fost în Spania și am semnat un acord cu Cortacero! Este un prim pas, dar sunt necesare și alte etape în următoarea perioadă. Cortacero a întârziat să facă infuzia de capital și a cedat acțiunile. Am arătat bunele intenții, se deblochează situația, dar e nevoie de bani la Dinamo.

Cortacero nu a fost de acord cu intrarea în insolvență, dar acum nu avem ce face, este o decizie și trebuie să o respectăm. Dacă ai bani, insolvența nu este o problemă. Fără bani, o să îi fie însă foarte greu lui Dinamo”, a spus Dorin Șerdean, pentru prosport.ro.

Reclamă

Şerdean: „Trebuia să vorbesc cu fanii?”

Fostul preşedinte executiv, care încearcă să-şi recapete postul în instanţă, a declarat că nu a luat legătura cu DDB, care conduce în acest moment clubul.

„Trebuia să vorbesc cu fanii din DDB? În ceea ce îl privește pe Țălnar, el este un suflet mare, dar mai face și greșeli. Cu jucătorii n-am discutat despre situația de la Dinamo, pentru că nu sunt antrenor”, a mai declarat Șerdean.

Reclamă

Cornel Ţălnar şi Ionel Dănciulescu au fost primii care au anunţat trecerea acţiunilor de la Cortacero la Şerdean.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR
Liga 1 • 10:45
Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!”
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo
Liga 1 • 10:16
Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out