Închide meniul

George Pușcaș, OUT de la Reading? Anunțul făcut de manager chiar după golul marcat de atacant

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 12:42

Reclamă
George Pușcaș, OUT de la Reading? Anunțul făcut de manager chiar după golul marcat de atacant

George Pușcaș, OUT de la Reading?

Getty Images

„Puscas este jucătorul nostru şi am spus mereu că va fi important pentru noi şi că va marca goluri. Sunt fericit că a contribuit cu două goluri luna aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că jocul lui se va îmbunătăţi. Dar în fotbal, orice se poate întâmpla, mai ales în perioada de transferuri. Lucrurile se pot schimba”, a declarat tehnicianul sârb.

George Puşcaş, oferte din Italia

Din Serie B Pisa, Lecce şi, mai nou Brescia, iar din Serie A Salernitana şi Cagliari sunt interesate de un transfer sau împrumut al atacantului de 25 de ani.

George Puşcaş a înscris un gol în meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-4, în faţa formaţiei Huddersfield, în etapa a 28-a a ligii a doua din Anglia.

Două goluri marcate de George Pușcaș

Reclamă
Reclamă

Reading a condus cu 1-0, prin golul marcat de Lucas Joao, în minutul 6. Puşcaş a înscris în minutul 22, iar al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Morrison ’45. Pentru Huddersfield au punctat Sinani ‘9 şi Ward ’15, ’25, ’53.

Puşcaş a marcat pentru Reading şi în Cupa Angliei, dar echipa sa a fost eliminată de formaţia de liga a patra Kidderminster Harriers, scor 1-2, în turul al treilea, la 8 ianuarie.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și