Închide meniul

Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero: „Nişte delincvenţi! Am ajuns aproape să fac infarct!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 20:39

Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero: „Nişte delincvenţi! Am ajuns aproape să fac infarct!

Cosmin Contra l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero, cei care l-au convins să preia Dinamo. Contra a spus că a fost păcălit de spaniolii conduşi de Pablo Cortacero să vină la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a spus că Pablo Cortacero i-a promis că va face investiţii de sute de milioane de euro şi că Dinamo va ajunge în grupele Champions League. Totul a fost o farsă, iar Dinamo a ajuns după „perioada Cortacero” în Liga 2 şi la un pas de faliment.

Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero

Dacă tu stăteai de vorbă cu Cortacero sau cu cel care m-a convins să vin cu acest proiect, ai fi zis că vom face proiectul Milan. Ca să-ți dau așa o idee, vorbeam de sute de milioane de euro investiți.
Sute de milioane de euro investiți! Cu bază ultra modernă, cu stadion nou, cu jucători din Primera Division care să vină la Dinamo.

M-a durut pentru că nu m-au crezut. Ei (n.r. suporterii lui Dinamo) și-ar fi dorit să rămân în tot acel an. Dar fizic n-am mai putut. Tot mental, n-am mai putut. Și eu, care sunt puternic, în momentul ăla am spus stop. Îți dai seama cum eram eu în momentul ăla din viața mea. Nu-mi risc sănătatea pentru niște spanioli mincinoși și niște răufăcători ca să zic așa, niște delincvenți! Pentru că îi consider delincvenți pe acei spanioli.
Cu absolut nimic nu mă simt vinovat! Doar că am avut încredere în niște spanioli care m-au făcut să cred că voi duce Dinamo în Champions League și am ajuns eu să fiu aproape să fac infarct din cauza lor”, a spus Cosmin Contra la gsp.ro.

Nu e prima dată când fostul selecţioner al României a pus tunurile pe Pablo Cortacero. Contra l-a făcut praf şi într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru AS.ro.

Reclamă

„Îmi e greu să-mi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că nu sunt acolo. Eu sunt în Spania. Cei care sunt acolo, zi de zi, știu cel mai bine care este situația la Dinamo.

Situația este grea de când Pablo Cortacero a făcut ce a făcut. Singurul vinovat este Pablo Cortacero! Nu e niciun alt vinovat! Doar că Pablo Cortacero e spaniol, bine mersi la el acasă, la Granada, și îl doare în fund de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, după ce a promis ce nu putea să facă. El este singurul vinovat! Cei care sunt acuma încearcă să ducă ce pot să ducă.

Din păcate, e un spaniol pe care îl doare în fund că a îngropat un club ca Dinamo. Asta este singura mea părere! Să dea Dumnezeu să vină cineva cu bani și să resusciteze acest club. Nu știu dacă există posibilitatea să fie dat în judecată pe plan internațional. Eu sunt unul dintre fraieriții lui Pablo Cortacero. Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată. Iar eu am picat de fraier”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și