Închide meniul
EXCLUSIV

„Îl doare în fund că a îngropat-o pe Dinamo!” Cosmin Contra, furie necontrolată: „E singurul vinovat, iar eu am picat de fraier!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 ianuarie 2023, 18:04

Îl doare în fund că a îngropat-o pe Dinamo!” Cosmin Contra, furie necontrolată: E singurul vinovat, iar eu am picat de fraier!”

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită

Cosmin Contra/hepta

Cosmin Contra, fostul antrenor și jucător al lui Dinamo, a avut o reacție catastrofală în privința situației în care se află clubul din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zilele trecute, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, deoarece nu și-au mai primit salariile de două luni. Iar, astăzi, antrenorul Ovidiu Burcă a vorbit în termeni duri despre elevii săi.

Cosmin Contra, reacție catastrofală în privința situației de la Dinamo

Cosmin Contra susține că nu a urmărit evenimentele, din ultimele zile, de la Dinamo. Însă, îl numește vinovat pe Pablo Cortacero, fostul acționar de la Dinamo, pentru situația în care se află, în prezent, clubul bucureștean.

„Îmi e greu să-mi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă la Dinamo, pentru că nu sunt acolo. Eu sunt în Spania. Cei care sunt acolo, zi de zi, știu cel mai bine care este situația la Dinamo.

Situația este grea de când Pablo Cortacero a făcut ce a făcut. Singurul vinovat este Pablo Cortacero! Nu e niciun alt vinovat! Doar că Pablo Cortacero e spaniol, bine mersi la el acasă, la Granada, și îl doare în fund de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, după ce a promis ce nu putea să facă. El este singurul vinovat! Cei care sunt acuma încearcă să ducă ce pot să ducă.

Reclamă

Din păcate, e un spaniol pe care îl doare în fund că a îngropat un club ca Dinamo. Asta este singura mea părere! Să dea Dumnezeu să vină cineva cu bani și să resusciteze acest club. Nu știu dacă există posibilitatea să fie dat în judecată pe plan internațional. Eu sunt unul dintre fraieriții lui Pablo Cortacero. Am crezut într-un proiect care n-a existat niciodată. Iar eu am picat de fraier”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dinamo nu o duce bine în Liga 2

Dinamo nu o duce bine nici din punct de vedere sportiv, formația lui Ovidiu Burcă aflându-se pe locul 8 din eșalonul secund, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

În primul meci oficial din 2023, Dinamo va juca, acasă, contra celor de la Unirea Constanța. Partida este programată miercuri, 25 ianuarie, de la ora 11:00.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și