Închide meniul

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu: „I-am zis că fumez! Niciodată n-am încercat să mă las, nu că nu am putut!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 20:14 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 22:13

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu: „I-am zis că fumez! Niciodată n-am încercat să mă las, nu că nu am putut!

Cosmin Moți, discurs genial despre viciul său

Antena Sport

  • Cosmin Moţi, discurs genial marele său viciu
  • Moţi este unul dintre fumătorii înrăiţi din fotbalul românesc

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu. Moţi este unul dintre fumătorii înrăiţi din fotbalul românesc. Actualul director sportiv de la Ludogoreţ a spus că niciodată nu a încercat să scape de acest viciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moţi a dezvăluit că i-a spus preşedintelui de la Ludogoreţ, încă din ziua în care a semnat prima dată cu bulgarii, că fumează. Moţi nici în public nu s-a ferit să fumeze.

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu

Niciodată n-am negat că fumez! În ziua în care am semnat cu Ludogoreț, patronul m-a întrebat, i-am zis că fumez. Viața de noapte? Nu am exagerat, ieșeam cu colegii după meci, la un șpriț. Da, au fost și momente în care am exagerat un pic.

Reclamă

Nu am zis niciodată că nu pot să mă las de țigări, ideea e că niciodată n-am încercat. Acum, am o viață mai profesionistă decât atunci când jucam. Nu văd de ce ar interesa pe cineva că fumez. Contează ceea ce faci pe teren.

La Siena, erau jucători care fumau, aveam un pahar de vin roșu la masă cu două ore înaintea antrenamentului de după-amiază, iar după ce se termina prânzul antrenorul lăsa jucătorii afară, fără ca ei să se ascundă, să bea o cafea, să fumeze o țigară. Nu avea nimic în comun cu mentalitatea din România”, a spus Cosmin Moţi pentru gsp.ro.

Reclamă

Cosmin Moţi a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo. „Cred că nimeni nu știe cu adevărat care este obiectivul clubului Dinamo în sezonul în curs. Eu sper să prindă play-off-ul, dar asta nu înseamnă că acesta este obiectivul„, a mai spus Moţi pentru sursa mai sus citată.

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor. Actualul director tehnic al lui Ludogorets Razgrad nu ia în calcul varianta antrenoratului. Retras din activitate în vara lui 2021, fostul internațional român a rămas în Bulgaria, începându-și cariera administrativă chiar la clubul pentru care a scris istorie.

Deși foarte mulți jucători preferă să devină antrenori după ce agață ghetele în cui, Cosmin Moți are o altă părere. Fostul fundaș nu are de gând să se confrunte cu stresul zilnic al carierei de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Când am renunţat la cariera de jucător, nu m-a tentat o carieră în antrenorat. Nu cred că am ceea ce îmi trebuie pentru a fi antrenor.

Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc. Sunt impulsiv, nu mă pot controla şi nu cred că aş reuşi foarte multe în cariera asta”, a declarat Cosmin Moţi, pentru orangesport.ro.

Ajuns la Ludogorets Razgrad în vara lui 2012, fostul fundaș a câștigat 9 titluri de campion, o Cupă și 4 Supercupe alături de formația bulgară.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska este invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 10:06 Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei 9:59 Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu! 9:30 „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! 9:28 VIDEOGhinion teribil pentru Eliza Samara! A abandonat după două seturi cu Hina Hayata, din cauza unor probleme la spate 9:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei 8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani