Închide meniul

Cosmin Olăroiu are de ce să se teamă! Riscă să piardă o avere din cauza desfiinţării lui Jiangsu Suning. Anunţul chinezilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 17:26

Cosmin Olăroiu are de ce să se teamă! Riscă să piardă o avere din cauza desfiinţării lui Jiangsu Suning. Anunţul chinezilor

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu riscă să piardă o sumă uriaşă

Jurnaliştii din China au anunţat că Olăroiu mai avea de încasat o "avere". Acesta avea un salariu anual de 7 milioane de dolari şi nu a primit o mare parte din această sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jiangsu Suning are datorii uriaşe la Cosmin Olăroiu 

Clubul nu a achitat taxele către stat, iar orice tranzacţie este blocată. Olăroiu ar putea fi nevoit să îşi caute dreptatea la FIFA, anunţă jurnaliştii de la Titan Sports Plus.

"În ciuda reticenţei noastre de a ne despărţi de jucătorii care au câştigat cele mai mari onoruri şi de suporterii care şi-au arătat solidaritatea faţă de club, cu regret trebuie să facem un anunţ: de astăzi, Jiangsu Football Club pune capăt activităţii echipelor sale", a comunicat clubul cu sediul în Nanjing (est).

Jiangsu Suning Football Club câştiga titlul în China pe 12 noiembrie şi numele îi era schimbat în Jiangsu Football Club, la începutul lui 2021. Primul semn al colapsului a fost dat de discursul ţinut de miliardarul Zhang Jindong, preşedintele Suning, pe 19 februarie. Acesta vorbea de 2021 ca despre un an al schimbărilor.

Reclamă

Alte semne ale dezastrului au venit şi de la despărţirea de vedetele echipei, Alex Teixeira (adus în 2016 pentru 50 de milioane de euro), sau Ivan Santini. În capul listei plecărilor a fost însă Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a adus primul titlu de campioană din istoria lui Jiangsu Suning

Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning în martie 2018, când i-a luat locul lui Fabio Capello. La finalul anului trecut, el a câştigat titlul de campion, primul din istoria clubului, şi a jucat finala Cupei.

În total, Olăroiu a cucerit 17 trofee în şase ţări. În afară de China, el a mai fost campion în România, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român are o avere estimată la 46 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și