Închide meniul

Cosmin Olăroiu, mesaj pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă: „Asta contează!” + Oferta pe care a primit-o din Liga 1

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 9:35

Reclamă
Cosmin Olăroiu, mesaj pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă: „Asta contează! + Oferta pe care a primit-o din Liga 1

Profimediaimages

Cosmin Olăroiu, mesaj pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Cosmin Olăroiu le-a transmis lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă să nu se mulţumească cu puţin, în ciuda sezonului bun pe care l-au făcut la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, mesaj pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

„Sunt băieți tineri, ei au plecat la drum, au intrat într-un nou mediu, cu o altă cultură, alte exigențe. Acum depinde de ei să se adapteze și să reușească. Și de dorință, contează să vrei.

Trebuie să vrei. Dacă vrei, găsești resurse. Dacă nu vrei, nu găsești resurse. Nu poate nimeni să vină să îți spună să sari în lac, dacă tu nu vrei să o faci.

Ce motivație să îți dau eu ție să sari dacă tu nu vrei să o faci? Trebuie să își dorească ei prima oară, iar dacă își doresc vor reuși”, a declarat Cosmin Olăroiu, pentru digisport.ro.

Cosmin Olăroiu, ofertă din Liga 1

Liber de contract, Cosmin Olăroiu a recunoscut că a primit o ofertă şi din Liga 1.

Reclamă

”Da! O echipă! Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie. Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci.

Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul”, a mai spus Olăroiu.

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China

Antrenorul român a reușit o performanță fără precedent la Jiangsu Suning, câștigând singurul titlu de campioană din istoria clubului. Din păcate pentru „Oli”, totul a fost în zadar.

Reclamă 4 / 0/3

Jiangsu Suning a fost dizolvată la scurt timp după cucerirea titlului, iar Olăroiu nu și-a primit banii promiși de la chinezi. Olăroiu și-a căutat dreptatea la FIFA, însă răspunsul primit de la forul internațional l-a lăsat mască.

„Pe ei nu îi interesează foarte mult şi au zis că nu au jurisdicţie pentru că nu mai e echipă afiliată la FIFA. Dar când noi aveam drepturile de luat de la ei, erau echipă afiliată FIFA”, a spus Cosmis Olăroiu, potrivit sursei citate.

Cosmin Olăroiu, propus la naţională de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi este convins că bunul său prieten Cosmin Olăroiu este succesorul perfect pentru banca naţionalei atunci când el îşi va termina mandatul. „Oli” a fost la un pas de echipa naţională şi în 2011, însă a ajuns în cele din urmă la Steaua.

„În momentul în care eu aș renunța, Olăroiu cred că ar fi cea mai bună variantă pentru naţionala României. Nu neapărat pentru că suntem prieteni, ci prin ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. Discutăm mereu la telefon, nu trebuie să ne întâlnim ca să vorbim. Nu mi-a dat neapărat un sfat”, a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și