Închide meniul

Cristi Borcea a vrut să se sinucidă în prima noapte din închisoare. Mărturii cutremurătoare. "Visez șobolani"

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 5:20

Reclamă
Cristi Borcea a vrut să se sinucidă în prima noapte din închisoare. Mărturii cutremurătoare. "Visez șobolani"

Cristi Borcea este fanul Shakirei, celebra cântăreaţă de origine columbiană

Mediafax Foto / EMILIAN BADEA via Hepta

Borcea a dezvăluit că a fost la un pas de a recurge la un gest necumpătat încă din prima noapte petrecută după gratii. A vrut să se sinucidă, dar a fost oprit în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea: "Am vrut să iau toate medicamentele. Era o gaură plină cu șobolani"

"În prima seară, când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele din plasă. Mi-a spus Giovanni Becali: 'Ești nebun? Am fost în Columbia, în Napoli…cum să faci așa ceva?'. M-am dus în baie, era un butoi… erau toalete turcești și sub chiuvetă era o gaură plină cu șobolani. Acesta a fost primul meu contact cu pușcăria", a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Omul de afaceri are mari probleme cu somnul și nu poate dormi dacă nu ia medicamente. A rămas cu traume de după experiența trăită după Gratii

"De 2 sau 3 ori pe săptămână visez lucruri legate de pușcărie. Sunt traume care nu trec așa ușor. Dacă nu îi aveam pe Giovanni și pe Victor nu treceam așa ușor. Șobolanii, gândacii și ploșnițele erau peste tot. 

Ăsta este adevărul, visez șobolani. Acolo erau toalete turcești. Toată lumea aruncă mâncare acolo și veneau șobolanii. Îmi era frică și băteam cu bidonul. Mergeam la toaletă cu Victor, că lui nu îi era frică", a mai spus Borcea.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea a fost condamnat și la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor plajelor, iar instanța a decis să contopească pedeapsa cu cea din "Dosarul Transferurilor". Fostul finanțator al lui Dinamo a avut de ispășit, în total, o condamnare de 7 ani și 6 luni și a fost eliberat condiționat după 5 ani și o lună. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și