Închide meniul

Cristi Borcea ştie care este salvarea lui Dinamo: "Am mai declarat-o!". "Leonidas" a analizat situaţia critică din Ştefan cel Mare: "Am trăit-o cu nea Cornel!"

Dragoș Vasile Publicat: 18 aprilie 2021, 15:47

Cristi Borcea ştie care este salvarea lui Dinamo: "Am mai declarat-o!". "Leonidas" a analizat situaţia critică din Ştefan cel Mare: "Am trăit-o cu nea Cornel!"

Cristi Borcea

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Situaţia de la Dinamo, sub lupa lui Cristi Borcea
  • Ce spune "Leonidas" despre salvarea echipei sale de suflet

Dinamo a ajuns la 11 meciuri consecitive fără victorie după remiza cu Astra, 0-0, iar fostul număr 1 din Ştefan cel Mare a analizat situaţia critică a "câinilor". Cristi Borcea este de părere că un nou stadion ar ajuta cu siguranţă echipa, dar şi un buget mult mai consistent. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am ieşit în 2012, după ce a câştigat Cupa. Când terminam pe locul al doilea, aveam probleme cu suporteri – îmi scriau pe gard… Îi înţeleg, că eu am provenit din galerie de la Dinamo. În momentul de faţă, Dinamo trece printr-o criză – eu am trăit-o cu nea Cornel (Dinu, n.r.), în 1995. Am mai declarat-o: fără un stadion… s-a făcut stadionul Rapid, s-a făcut stadionul Steaua… 

Dinamo e ţinută la aparate de suporteri, de cotizaţiile suporterilor. Trăieşte din cotizaţiile suporterilor. Noi am continuat tradiţia. Între timp, am schimbat jucătorii – i-am plătit cu 400.000-500.000 şi cu 800.000 pe an. Dacă îi dai acum unuia 2.000 sau 3.000, de 2.000 îţi joacă. Depinde de buget. Totul se învârte în jurul caşcavalului", a spus Borcea pentru PrimaTV, citat de news.ro.

Reclamă

Cristi Borcea poate reveni la Dinamo! Condiţia pusă de "Leonidas"

"Leonidas" a fost categoric în ultimii ani când a venit vorba de o posibilă revenire la echipa lui de suflet, însă Giovanni Becali anunţă că Borcea poate reveni în Ştefan cel Mare. Condiţia pusă de acesta este ca noua arenă a lui Dinamo să se construiască.

Reclamă

"Eventual, Borcea, dacă s-ar construi un stadion ca cel din Giuleşti sau Ghencea, probabil cu alţi oameni de afaceri ar putea să participe. Şi-aşa, Dinamo fără stadion, chiar şi cu suporteri, este foarte greu. Uitaţi-vă la Gigi Becali. Şi-a făcut o bază ultra modernă şi plăteşte Arena Naţională ca şi cum ar fi stadionul echipei", a declarat Giovanni Becali pentru TelekomSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”