Închide meniul

Cristi Bud a fost transferat de Nicolae Badea, la ACS FC Dinamo. Întăriri pentru Andrei Cristea în Liga a 4-a

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 11:33

Cristi Bud a fost transferat de Nicolae Badea, la ACS FC Dinamo. Întăriri pentru Andrei Cristea în Liga a 4-a

Cristi Bud

Cristi Bud, într-un meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Nicolae Badea l-a transferat pe Cristi Bud la ACS FC Dinamo, echipă ce evoluează în Liga a 4-a. „Câinii” ţintesc promovarea în eşalonul al treilea, avându-l pe banca pe fostul dinamovist, Andrei Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea îşi întăreşte echipa din Liga a 4-a. Primul transfer important reuşit de ACS FC Dinamo este un dublu campion în Liga 1, alături de CFR Cluj, Cristi Bud.

Nicolae Badea l-a transferat pe Cristi Bud la ACS FC Dinamo, în Liga a 4-a

Cristi Bud, ajuns la 37 de ani, a acceptat oferta din partea lui Nicolae Badea. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj se va alătura lotului condus de Andrei Cristea, şi are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a.

„Am semnat, e adevărat. Sunt la Dinamo din Liga 4. Deja plecăm în cantonament și sunt convins că putem face treabă aici”, a declarat Cristi Bud, conform gsp.ro.

Atacantul a jucat ultima dată pentru Făurei, echipă care evoluează tot în Liga a 4-a. Cristi Bud are în palmares două titluri de campion în Liga 1 alături de CFR Cluj, în 2010 şi 2016. Totodată, alături de ardeleni a cucerit şi două Cupe ale României, în 2010 şi 2012. De asemenea, în 2015, a devenit campion alături de Milsami Orhei în Republica Moldova.

Reclamă

De-a lungul carierei, Cristi Bud a mai evoluat pentru formaţii din România precum Gaz Metan, Concordia Chiajna, Hermannstadt sau Dunărea Călăraşi.

Andrei Cristea, încrezător înainte de debutul la ACS FC Dinamo

Andrei Cristea a dezvăluit că echipa lui Nicolae Badea are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Totodată, fostul atacant a declarat că oficialii formaţiei sunt în discuţii cu numeroşi jucători, care vor primi un salariu chiar de ligă secundă.

„Mie mi-au plăcut provocările, am încredere că acest proiect va ajunge la final, adică va promova, și această echipă va redeveni una importantă pentru fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată e un început. Nu știu ce va fi, e important cu cine lucrez și oamenii mi-au dat garanții că vom fi bine organizați, vom aduce jucători, vom forma jucători.

Obiectivul e promovarea în Liga 3. Nu m-aș fi implicat dacă era alt obiectiv. Am primit garanții că voi avea fonduri de Liga 2.

Suntem în discuții cu foarte mulți jucători, unii au semnat. Cred că echipa va arăta bine la începutul campionatului. Nu știu salariile, 4.000 de lei, 5.000, 6.000, 2.000, depinde de fiecare, de bonusurile pe care le are”, a declarat Andrei Cristea, conform digisport.ro.

Totodată, Andrei Cristea a mărturisit că problemele judiciare ale clubului sunt aproape de final. Totodată, în privinţa stadionului, Cristea a mărturisit că şefii echipei din Liga a 4-a caută soluţii pentru rămânerea în Bucureşti, având în vedere că arena din Ştefan cel Mare se va demola.

„Echipa e în reorganizare judiciară, cred că o să se termine această insolvență repede. Sunt mai multe variante pe care le luăm în calcul. Vrem să fie cât mai aproape de ‘Ștefan cel Mare’. Sunt foarte multe baze sportive”, a mai spus Andrei Cristea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Transfer cu nume reuşit de Nicolae Badea la ACS FC Dinamo

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și