Închide meniul

Andrei Cristea, încrezător înainte de debutul la ACS FC Dinamo: „Am primit garanţii”. Ce buget are echipa lui Nicolae Badea

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 21:36

Andrei Cristea, încrezător înainte de debutul la ACS FC Dinamo: „Am primit garanţii. Ce buget are echipa lui Nicolae Badea

Andrei Cristea s-a retras din fotbal şi vrea să fie antrenor

Andrei Cristea, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / Captură AS.ro

Andrei Cristea este încrezător înainte de debutul în Liga a 4-a, alături de ACS FC Dinamo. Fostul atacant a dezvăluit că obiectivul este promovarea, mărturisind că bugetul este chiar pentru o echipă de ligă secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cristea o va antrena pe ACS FC Dinamo, în Liga a 4-a, echipă patronată de Nicolae Badea. Fostul jucător are planuri mari la echipa roş-albă.

Andrei Cristea, încrezător înainte de debutul la ACS FC Dinamo

Andrei Cristea a dezvăluit că echipa lui Nicolae Badea are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a. Totodată, fostul atacant a declarat că oficialii formaţiei sunt în discuţii cu numeroşi jucători, care vor primi un salariu chiar de ligă secundă.

„Mie mi-au plăcut provocările, am încredere că acest proiect va ajunge la final, adică va promova, și această echipă va redeveni una importantă pentru fotbalul românesc.

Deocamdată e un început. Nu știu ce va fi, e important cu cine lucrez și oamenii mi-au dat garanții că vom fi bine organizați, vom aduce jucători, vom forma jucători.

Reclamă

Obiectivul e promovarea în Liga 3. Nu m-aș fi implicat dacă era alt obiectiv. Am primit garanții că voi avea fonduri de Liga 2.

Suntem în discuții cu foarte mulți jucători, unii au semnat. Cred că echipa va arăta bine la începutul campionatului. Nu știu salariile, 4.000 de lei, 5.000, 6.000, 2.000, depinde de fiecare, de bonusurile pe care le are”, a declarat Andrei Cristea, conform digisport.ro.

Totodată, Andrei Cristea a mărturisit că problemele judiciare ale clubului sunt aproape de final. Totodată, în privinţa stadionului, Cristea a mărturisit că şefii echipei din Liga a 4-a caută soluţii pentru rămânerea în Bucureşti, având în vedere că arena din Ştefan cel Mare se va demola.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa e în reorganizare judiciară, cred că o să se termine această insolvență repede. Sunt mai multe variante pe care le luăm în calcul. Vrem să fie cât mai aproape de ‘Ștefan cel Mare’. Sunt foarte multe baze sportive”, a mai spus Andrei Cristea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Detalii spectaculoase despre noul stadion al lui Dinamo

Ionuţ Popa a oferit detalii spectaculoase despre noul stadion al lui Dinamo. Preşedintele lui CS Dinamo a venit cu veşti uriaşe pentru fani, care au primele motive de bucurie după retrogradarea istorică suferită de echipa lor favorită.

În Ştefan cel Mare se fac ultimele pregătiri pentru demolarea arenei inaugurată în 1951. Aceasta va fi pusă la pământ cel târziu la începutul anului viitor pentru a face loc unui stadion ultramodern de 25.000 de locuri. În următoarele zile se va afla numele constructorului care a câştigat licitaţia.

„Din momentul în care la ziua clubului, la 74 de ani, am predat amplasamentul, CNI a demarat procedura legală. Sunt nişte paşi de urmat, au publicat o licitaţie pe site. Acum se închide licitaţia, am înţeles. Se atribuie contractul şi încep lucrările. Sunt studiile aferente… sonorizare, iluminat, toate studiile, prefezabilitate, fezabilitate.

E totuşi în „groapă”, acolo. Eu am propus să îl înălţăm, să fie la baza străzii stadionul. Să nu mai fie jos. Jos să fie parcări. Eu vreau să-l scot şi în stradă, aşa am propus, ca să îl îmbrăcăm în leduri şi să avem reclamă, să vindem reclamă.

(Cătălin Oprişan: Se ştie când ar începe demolarea?) Da. La sfârşitul anului acesta, începutul anului următor, să intre buldozerele. Noi am vrea să îl împingem chiar în stradă. Să fie doar o promenadă, câteva magazine. Şi în spate să generăm mai mult spaţiu, să mai construim nişte terenuri. Stadionul va fi mai mic pentru că nu mai e pistă de atletism„, a declarat preşedintele lui CS Dinamo, în direct la AS.ro LIVE.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Cristea, încrezător înainte de debutul în Liga a 4-a
  • Fostul atacant o va pregăti pe ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și