Închide meniul

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2024, 15:49

Reclamă
Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

Cristi Chivu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Cristi Chivu a făcut un anunţ despre viitorul său, după 6 ani petrecuţi la echipa Primavera a lui Inter. Chiar dacă a fost ofertat de anumite echipe din România, Chivu a spus „pas”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a negociat cu Ajax, dar a ratat o colaborare cu fostul său club. Fostul internaţional român asigură că este gata să semneze cel mai important contract al carierei.

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

”Deocamdată aștept, sunt în discuții, mă bucur de familie. Am făcut primul pas, de a refuza să continui munca la Inter. Aștept un proiect care să creadă în mine, să fim pe aceeași lungime de undă. Acum, mă bucur de familie”, a spus Chivu, citat de digisport.ro.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de echipe din Liga 1, precum Petrolul, Universitatea Craiova sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

„Nu mă laud cu ofertele pe care le am, că le-am și uitat, le-am refuzat. Au fost și din România, au fost și din Italia, au fost și din străinătate. (Din România, ofertele au fost doar din zona federală sau și de la echipe de club?) Echipe de club și Federație. Și, și„, a mai spus Chivu.

Reclamă
Reclamă 4

După tripla istorică de sub comanda lui Jose Mourinho, Chivu a ajuns, în 2018, la echipele de junior de pe Meazza, conducând, pe rând trupele U14, U17, U18 şi U19.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și