Închide meniul

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera. Anunţul presei din Italia

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 22:32

Reclamă
Cristi Chivu continuă la Inter Primavera. Anunţul presei din Italia

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera

Cristi Chivu / ProfiMedia

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera. Fostul căpitan al naţionalei României a ajuns la un acord cu conducerea clubului şi va semna prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Gazzetta dello Sport, Chivu va semna prelungirea contractului până în vara anului 2024.

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera. Anunţul presei din Italia

Cristi Chivu s-a întâlnit cu cei din conducerea lui Inter încă de săptămâna trecută, înainte de finala Ligii Campionilor de la Istanbul, pierdută de Inter în faţa lui Manchester City.

Potrivit sursei mai sus menţionate, Chivu vrea să rămână la Inter Primavera şi să continue să lucreze cu tinerii jucători ai clubului. Fostul căpitan al naţionalei României consideră că postul de antrenor al echipei de tineret a lui Inter îl ajută să progreseze în carieră.

În sezonul 2021/22, Inter Primavera a reuşit să câştige campionatul, dar a ratat calificarea în play-off-ul sezonului recent încheiat. În ciuda acestei ratări, munca lui Chivu a fost apreciată, mai ales că Simone Inzaghi a decis să îi aducă la echipa mare pe Zanotti, Fontanarosa şi Carboni, jucători care ar fi putut face diferenţa la Primavera.

Reclamă

Cristi Chivu s-a aflat printre posibilii înlocuitori ai lui Simone Inzaghi

În această primăvară, postul lui Simone Inzaghi la Inter a fost în pericol. Soarta antrenorului italian a depins de dubla cu Benfica din sferturile Ligii Campionilor, după ce echipa a traversat o perioadă dificilă în Serie A.

La vremea respectivă, Cristi Chivu s-a aflat pe lista conducerii lui Inter pentru preluarea băncii tehnice a echipei.

Inter a reuşit însă să treacă de Benfica şi să ajungă în cele din urmă şi în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut în semifinale de marea rivală din oraş, AC Milan, iar Simone Inzaghi a rămas la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul act de la Istanbul, Inter a fost învinsă de Manchester City. Formaţia pregătită de Pep Guardiola s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Rodri.

Simone Inzaghi, după Manchester City – Inter 1-0

”I-am felicitat pe jucători. Au fost grozavi, au făcut un joc grozav. Am pierdut o finală pe care am vrut să o câștigăm cu orice preț, dar trebuie să fie mândri.

Nu aș schimba acești jucători pentru nimeni și nimic și astăzi întreaga lume a văzut de ce. Am cedat puțin împotriva unei echipe foarte puternice. Avem multe regrete, dar trebuie să fim mândri

Este normal să avem regrete. Înfrângerea este cel mai rău lucru în sport. În același timp, jucătorii trebuie să fie mândri de sezon și de performanța din finală. Am jucat împotriva unui adversar grozav, dar clar că nu meritam să pierdem.

Mi-ar plăcea să-i îmbrățișez pe fiecare dintre suporterii Inter, la fel ca jucătorii mei. Sunt fantastici, sunt mereu alături de noi. Acesta este fotbalul, din aceste dezamăgiri învățăm. Încă mă întreb cum este posibil să nu marcăm pe final. În mod cert meritam mai mult.

Această finală ar putea fi combustibilul pentru a încerca din nou sezonul viitor. Echipa a demonstrat că poate juca la acest nivel. Am avut multe ocazii pe final, am meritat mai mult. Acesta a fost planul nostru de joc, dar ne-am fi putut descurca și mai bine”, a spus Inzaghi, după finala pierdută cu City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și