Închide meniul

Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 15:58

Reclamă
Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor

Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia

Cristian Chivu, pe banca lui Inter - Profimedia Images

Cristi Chivu e dorit insistent la Ajax, fosta sa echipă în perioada 1999-2003. Lăncierii sunt fascinaţi de munca românului la Inter Primavera şi şi-au făcut deja planul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio susţine că românul de 43 de ani ar urma să vină la Amsterdam, unde i-ar fi secund lui Graham Potter, la început. După 2-3 ani, el ar urma să divină principal la echipa cu 4 Ligi ale Campionilor în palmares.

Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia

„Printre numele vehiculate la Ajax este şi cel al lui Cristi Chivu. Ajax îl vede pe Chivu ca antrenorul viitorului. Astfel, Ajax l-ar vrea imediat ca asistent al lui Graham Potter, care e favorit să preia clubul.

Planul lui Ajax este să îi ofere lui Chivu un contract pe cinci ani şi să îl aibă ca antrenor principal peste 2-3 ani. Olandezii au fost în Italia pentru a-l vedea pe Chivu, la Inter – Cagliari 3-0. Românul este flatat de interesul lui Ajax şi se gândeşte să preia echipa din Amsterdam”, a scris Di Marzio, pe site-ul său.

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid. După ce l-a avut antrenor pe Adrian Mutu, omul cu banii din Giuleşti a încercat o altă lovitură de imagine: aducerea fostului căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu.

Reclamă

Informaţia a fost dezvăluită chiar de soţia lui Dan Şucu, Diana, care a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în Liga 1. Acum, Chivu o antrenează pe Inter U19.

„Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, pentru Antena Sport.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat de echipe din Liga 1 de tradiţie, precum Petrolul sau Dinamo, dar nici atunci nu a fost tentat să vină în fotbalul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că lui Cristi i-ar fi foarte greu să vină în campionatul nostru, el s-a obişnuit într-o mentalitate diferită faţă de a campionatului nostru. Eu cred că Cristi Chivu a făcut paşii corecţi în cariera lui, a început de jos şi eu cred că o să reuşească în campionatul Italiei cel puţin”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri Vezi toate știrile
Citește și