Închide meniul
Video

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul. Ce lovitură au încercat giuleştenii

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2024, 15:16

Reclamă

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul - Antena Sport

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid. După ce l-a avut antrenor pe Adrian Mutu, omul cu banii din Giuleşti a încercat o altă lovitură de imagine: aducerea fostului căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost dezvăluită chiar de soţia lui Dan Şucu, Diana, care a explicat şi care au fost motivele pentru care fostul campion de la Ajax, Roma sau Inter a refuzat o revenire în Liga 1. Acum, Chivu o antrenează pe Inter U19.

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid! De ce a picat totul

„Nu cred că vrea să vină deocamdată! Nici soţia nu cred că vrea”, a spus soţia lui Dan Şucu, Diana, pentru Antena Sport.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat de echipe din Liga 1 de tradiţie, precum Petrolul sau Dinamo, dar nici atunci nu a fost tentat să vină în fotbalul nostru.

„Eu cred că lui Cristi i-ar fi foarte greu să vină în campionatul nostru, el s-a obişnuit într-o mentalitate diferită faţă de a campionatului nostru. Eu cred că Cristi Chivu a făcut paşii corecţi în cariera lui, a început de jos şi eu cred că o să reuşească în campionatul Italiei cel puţin”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cristi Chivu, antrenor în Liga 1?” Răspuns neaşteptat oferit de Daniel Pancu: „E 100% italian!”

Un alt nume care a vorbit despre viitorul lui Cristi Chivu a fost Daniel Pancu. Fostul atacant a declarat că fotbalul din Italia i se potriveşte perfect lui Chivu, acesta fiind motivul pentru care fostul fundaş a refuzat chiar şi echipa naţională.

„Îl văd în fotbalul italian. Probabil o echipă de Serie B, care se luptă pentru promovare. Dar e posibil oricând să se schimbe antrenorul la Inter, e de-al casei şi poate intra oricând la o echipă cu mari pretenţii.

Nu-l văd în Liga 1, are o mentalitate schimbată, nu mai e român la mentalitate, e 100% italian. Vrem, nu vrem, nu mai e român. Ar fi greu să se adapteze la noi. Până acum a refuzat, a avut oferte şi de la echipa naţională, şi de la U21, înaintea mea, dar a refuzat să se întoarcă în România.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-l convingi cu bani, nu are nevoie. Are nevoie să antreneze în condiţiile pe care le doreşte el. Italia e cel mai bun loc de unde să înceapă să antreneze la seniori”, a declarat Daniel Pancu, la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și