Închide meniul

Cristi Ganea, la un pas să semneze cu Panathinaikos. Fundașul poate da lovitura după ce a refuzat-o pe Rapid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 17:21

Cristi Ganea, la un pas să semneze cu Panathinaikos. Fundașul poate da lovitura după ce a refuzat-o pe Rapid

Cristi Ganea a fost vândut de Viitorul la Athletic Bilbao, în 2018, pentru un milion de euro

Cristi Ganea, într-un meci pentru naționala României / Hepta

Cristi Ganea e aproape să semneze cu Panathinaikos, una dintre cele mai de succes formații din Grecia. Fundașul român e aproape să dea lovitura după ce a refuzat-o pe Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gazzetta.gr, Ganea s-a înțeles deja cu Panathinaikos și urmează să fie prezentat oficial în perioada următoare. Va semna din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Aris Salonic.

Cristi Ganea semnează cu Panathinaikos

Fundașul stânga a fost ofertat și de Rapid, dar Ganea nu a vrut să revină în campionatul României.

30 de ani are Cristi Ganea, fiind cotat la 700.000 de euro. Fotbalistul a adunat 34 de meciuri oficiale pentru Aris Salonic în stagiunea precedentă.

De-a lungul carierei, Ganea a mai evoluat pentru Mallorca, AS Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Viitorul, Athletic Bilbao și Numancia.

Reclamă

Panathinaikos a câștigat de 20 de ori campionatul Greciei și de 19 ori Cupa Greciei. În sezonul 2020-2021, „verzii” au fost pregătiți de Laslo Boloni, când a terminat pe locul 5.

Rapid l-a transferat pe Paul Iacob

Rapid l-a transferat pe Paul Iacob, 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. E prima mutare a verii pentru echipa lui Adrian Mutu. A semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până în vara lui 2024.

„Mă bucur că am ales Rapid, abia aștept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanță cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiție. Nu-mi doresc decât să fac performanță și să iau trofee. Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”, a spus Paul Iacob, conform fcrapid.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 25 de ani, Paul Iacob a crescut la Academia Hagi, debutând în Liga 1 pentru Viitorul Constanța, în 2018, într-o partidă împotriva Concordiei.

În ultimul sezon, Iacob a jucat 37 de meciuri în tricoul Chindiei. Noul jucător al Rapidului poate evolua pe mai multe posturi, cel de fundaș central, mijlocaș la închidere, însă poate evolua și ca fundaș stânga.

Matias Perez Acuna pleacă de la Rapid

Matias Perez Acuna şi-a anunţat plecarea de la Rapid, în timp ce Claudiu Belu-Iordache şi-a prelungit înţelegerea cu „giuleştenii”. Acuna este primul care o părăseşte pe Rapid, după venirea lui Dan Şucu.

Rapid se pregăteşte de noul sezon, după ce Dan Şucu a fost anunţat ca noul acţionar al echipei. Claudiu Belu-Iordache a fost unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, şi a ales să-şi prelungească înţelegerea cu „giuleştenii”. Acesta a evoluat în 26 de partide, în sezonul recent încheiat, având 2 assist-uri.

Pe de altă parte, Matias Perez Acuna s-a despărţit de „giuleşteni”. Este primul jucător care pleacă de la Rapid, după venirea noului acţionar. Acuna a evoluat în doar două partide pentru Rapid, fiind la echipă din ianuarie.

Recomandări
  • Cristi Ganea semnează cu Panathinaikos
  • Lovitură după ce a refuzat-o pe Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și