Închide meniul

Cristi Săpunaru, amintire savuroasă: ”Primarul și viceprimarul făceau pariu pe o sticlă de whisky dacă dau gol azi sau nu!”

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 17:48

Reclamă
Cristi Săpunaru, amintire savuroasă: ”Primarul și viceprimarul făceau pariu pe o sticlă de whisky dacă dau gol azi sau nu!”

Cristi Săpunaru, fabulos despre prima promisă de Şucu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru, amintire savuroasă de la începutul carierei

”E o poveste veche. Eram la FC Național unde am debutat ca atacant, dar după trei luni Oli m-a dat împrumut la Callatis Mangalia. Am stat juma de campionat și am reușit performanța să nu dau niciun gol. Am avut doar câteva pase de gol, goluri deloc. Țin minte și acum că stăteam cu soția în pat și mă uitam la televizor, pe Neptun TV, la meciurile noastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și se auzeau pe fundal primarul și viceprimarul făceau pariu pe o sticlă de whisky dacă dau gol azi sau nu. Am avut o pasă foarte proastă. După m-am întors la FC Național! Ce mi-a făcut Oli când m-am întors… „Ce faci mă?! Te-am trimis acolo să-i ajuți și i-ai îngropat p-ăia. Au terminat pe 10 din cauza ta!”, a povestit Săpunaru pentru gsp.ro.

Cristi Săpunaru, amintiri crunte din derby-urile cu FCSB

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, are amintiri dureroase din derby-ul cu FCSB. Fundaşul care a revenit în Giuleşti în acestă toamnă nu a uitat nici acum de cazul Bricheta, din urmă cu 13 ani.

În 2008, Rapid şi FCSB încercau să se apropie de liderul CFR Cluj, dar sperau şi la un loc de Champions League. Locul 2 din Liga 1 ducea atunci în preliminariile Champions League. Giuleştenii conduceau marea rivală cu 1-0, dar o brichetă a oprit derby-ul şi oaspeţii din Giuleşti au câştigat cu 1-0 la masa verde.

„Toate în viaţă trec, a trecut şi bricheta”, a spus Cristi Săpunaru la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB – Rapid.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și