Închide meniul

Cristi Săpunaru face scut în jurul lui Rareş Ilie: „Lăsaţi copilul în pace. Într-o zi vom fi mulţumiţi de ceea ce face”. Ce a spus de suma de transfer

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 12:39

Cristi Săpunaru face scut în jurul lui Rareş Ilie: „Lăsaţi copilul în pace. Într-o zi vom fi mulţumiţi de ceea ce face. Ce a spus de suma de transfer

Cristi Săpunaru, bucurie după marcarea unui gol

Cristi Săpunaru, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

Cristi Săpunaru îl protejează pe Rareş Ilie, după transferul mijlocaşului la Nice. Căpitanul „giuleştenilor” este convins că suma de transfer este una adevărată, iar tânărul de 19 ani va face o figură frumoasă în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins marea rivală FCSB, scor 2-0, într-un meci din etapa a doua de Superliga. Unul dintre marcatori a fost Cristi Săpunaru, care după meci a oferit declaraţii cu privire la ultimul jucător vândut de „giuleşteni”, Rareş Ilie.

Cristi Săpunaru face scut în jurul lui Rareş Ilie

Cristi Săpunaru a declarat, la finalul partidei cu FCSB, că Rareş Ilie va deveni un jucător important, chiar şi pentru echipa naţională. Totodată, căpitanul „vişiniilor” a mărturisit că a avut o relaţie specială cu mijlocaşul ajuns la Nice în această vară, pe care-l considera „copilul” său.

Rareş Ilie a fost cumpărat de Nice în această vară, în schimbul a 5 milioane de euro. Tranferul mijlocaşului a intrat direct în topul celor mai scumpi jucători vânduţi de Rapid. Cristi Săpunaru este convins că suma de transfer este una reală, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă.

„A fost ca și copilul meu la Rapid. Am văzut foarte mulți cunoscători de fotbal care sunt sceptici în privința transferului. Eu i-aș sfătui să-și vadă de treaba lor, să lase copilul în pace, este un pas mare, mai ales pentru fotbalul românesc, că un jucător a plecat din România pe o sumă destul de mare, și vă spun eu că suma este adevărată, indiferent de ce spun unii pe la televizor, am văzut și prin ziare tot felul de sume, zici că au luat parte la transferul lui.

Reclamă

Lăsați copilul în pace, să-și vadă de treaba lui și, poate, într-o zi vom fi mulțumiți de ceea ce face afară și de ce va face la echipa națională a României. Este un jucător foarte talentat și cred că asta a văzut o Românie întreagă”, a declarat Cristi Săpunaru, la finalul partidei cu FCSB, conform digisport.ro.

Rareş Ilie a debutat în Nice – AS Roma

Rareş Ilie a fost titularizat de Lucien Favre, în amicalul cu AS Roma. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul a avut loc pe Stadionul Municipal din Albufeira, în Portugalia.

Rareş Ilie a fost utilizat în banda stângă, într-un sistem de joc 4-2-3-1. Fostul mijlocaş de la Rapid a purtat tricoul cu numărul 18, şi a fost schimbat pe final de joc, în minutul 82, de Lucas Da Cunha.

Reclamă 4 / 0/3

Nice a reuşit să deschidă scorul contra echipei lui Jose Mourinho, prin Bilal Brahimi. Ulterior, AS Roma a reuşit să egaleze în repriza secundă, printr-un autogol al lui Mario Lemina. A fost al doilea amical al verii pentru Nice, în primul fiind învinsă de Fulham cu 2-0.

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0. Căpitanul giuleştenilor a marcat al doilea gol şi se gândeşte deja la duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a treia a Superligii.

Săpunaru s-a bucurat alături de fanaticii suporteri giuleşteni pentru primul succes din acest sezon, care a venit tocmai impotriva rivalei FCSB. Marko Dugandzic a marcat şi el, la doar două zile de la transferul la Rapid.

„E un derby, sunt fericit că am câștigat. Nu trebuie să rămânem cu victoria asta a FCSB. Ne-au făcut un cadou superb, au fost alături de noi și au câștigat 90 de minute. Au fost magnifici, noi ne-am făcut treaba și trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Trebuia să câștigăm pentru ei, suntem fericiți, dar este a doua etapă din campionat. Am pierdut un punct cu CFR Cluj, iar acum ne gândim la meciul cu Craiova. Cum adică dacă ne așteptam? Intrăm în teren să câștigăm. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră meci de meci. E greu dacă intrăm cu poate sau dacă. În fotbal nu se câștigă așa.

Suntem la noi acasă și nu trebuie să vină nimeni să ne fure sucul de pe masă. Sunt fericit că a venit (n.r. Dugandzic), a marcat, a dat pasă de gol, a jucat extraordinar. Mai aveam de jucat foarte multe etape. Nu putem să spunem că suntem nr 1 în România că am bătut FCSB.

Nu am câștigat încă războiul. Play-off-ul este obiectivul, iar după o să tindem cât mai sus. După ce intrăm în play-off o să spunem dacă o ne batem la play-off”, a spus Săpunaru, după victoria cu FCSB.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și