Închide meniul

Rareş Ilie a debutat în Nice – AS Roma. Românul a fost titularizat împotriva echipei lui Jose Mourinho

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 23:52

Rareş Ilie a debutat în Nice – AS Roma. Românul a fost titularizat împotriva echipei lui Jose Mourinho

Rareş Ilie, debut la Nice

  • Rareş Ilie, debut la Nice împotriva lui Jose Mourinho
  • Mijlocaşul român a purtat tricoul cu numărul 18

Rareş Ilie a debutat la Nice, într-un amical cu AS Roma, formaţia antrenată de Jose Mourinho. Fostul mijlocaş de la Rapid a purtat tricoul cu numărul 18, pentru noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a fost titularizat de Lucien Favre, în amicalul cu AS Roma. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul a avut loc pe Stadionul Municipal din Albufeira, în Portugalia.

Rareş Ilie a debutat Nice – AS Roma. Românul a fost titularizat contra lui Jose Mourinho

Rareş Ilie a fost utilizat în banda stângă, într-un sistem de joc 4-2-3-1. Fostul mijlocaş de la Rapid a purtat tricoul cu numărul 18, şi a fost schimbat pe final de joc, în minutul 82, de Lucas Da Cunha.

Reclamă

Nice a reuşit să deschidă scorul contra echipei lui Jose Mourinho, prin Bilal Brahimi. Ulterior, AS Roma a reuşit să egaleze în repriza secundă, printr-un autogol al lui Mario Lemina. A fost al doilea amical al verii pentru Nice, în primul fiind învinsă de Fulham cu 2-0.

Reclamă

Echipele de start:

AS Roma: Svilar – Kumbulla, Smalling, Karsdorp – Vina, Perez, Matic, Spinazzola – Zaniolo, Shomurodov, Veretout

Nice: Bulka – Atal, Todibo, Dante, Bard – Lemina, Rosario, Stengs – Claude-Maurice, Brahimi, R. Ilie

Reclamă 4 / 0/3

Paulo Dybala, starul transferat în această vară de AS Roma, a fost rezervă neutilizată în amicalul de sâmbătă.

Rezumatul partidei amicale Nice – AS Roma

Rareș Ilie a fost primit cu brațele deschise la Nice

Rareș Ilie a efectuat primele antrenamente alături de formația franceză. Românul a recunoscut că, la început, a avut emoții, însă s-a liniștit după ce a început să dicute cu noii colegi. Fostul jucător al Rapidului a vorbit cel mai mult cu Flavius Daniliuc, jucătorul de 21 de ani cu origini românești, care reprezintă Austria.

Înaintea antrenamentului, antrenorul lui Nice, Lucien Favre, l-a prezentat grupului pe Rareș Ilie.

„A fost o zi bună, colegii m-au primit foarte bine. Am vorbit cu unii dintre ei, care se descurcă mai bine în engleză. Flavius (n.r. – Daniliuc) m-a luat deoparte și mi-a explicat mai multe lucruri, pentru că și el este român. Am avut puține emoții la început, dar colegii m-au ajutat și acum mă simt foarte bine.

Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine.”, a spus Rareș Ilie, pentru OGN Nice TV.

Reclamă

Rareș Ilie a fost transferat la Nice în această vară, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro. Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet