Închide meniul

Cristian Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor. „Este timpul să mă întorc acasă!”. Fundaşul, aşteptat la Rapid!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2021, 18:45

Cristian Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor. „Este timpul să mă întorc acasă!. Fundaşul, aşteptat la Rapid!

Cristian Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor

Profimediaimages

Săpunaru şi-a luat adio de la fanii lui Kayserispor şi i-a anunţat că este timpul să se întoarcă „acasă”. Jucătorul care are 36 de selecţii în naţionala României ar putea îmbrăca din nou tricoul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor

Salutări familiei Kayserispor… este timpul să ne luăm rămas bun, dar nu te voi uita niciodată. Au fost niște ani minunați, plini de pasiune și dăruire, în care am încercat să ofer tot ce este mai bun din mine pentru acest club! Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-ați oferit atât echipei, cât și mie.

Este un moment dificil, mai ales că este o despărțire, dar viața continuă și vreau să rămâneți aceeași familie frumoasă pe care am cunoscut-o și din care am avut norocul să fac parte! Vreau să mulțumesc fanilor minunați ai acestei echipe, tuturor colegilor pe care i-am avut și cu care am atâtea amintiri plăcute, personalului care a fost alături de noi în fiecare zi, tuturor antrenorilor cu care am avut plăcerea să lucrez și conducerii! E timpul să mă întorc acasă și sper să ne revedem în curând!„, a reacţionat Cristian Săpunaru pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristian Ionut Sapunaru (@cristian_sapunaru22)

Reclamă

Săpunaru este dorit cu insistenţă de conducătorii şi fanii Rapidului. Ar putea fi al 6-lea jucător adus de giuleşteni în această vară. Alb-vişiniii tocmai au anunţat transferul unui alt fundaş, Dragoş Grigore. Au mai semnat Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja.

Cristian Săpunaru a mai evoluat în trei mandate la Rapid, echipă în tricoul căreia a cucerit două trofee. În 2007 a contribuit la câştigarea Cupei României şi a Supercupei.

Daniel Niculae a insistat pentru revenirea lui Daniel Pancu

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a dezvăluit că își dorește să îl aducă pe Cristi Săpunaru la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cu Cristi suntem prieteni şi nu trebuie să avem motive ca să vorbim, suntem prieteni, vorbim foarte des, nu trebuie să ascundem lucrul acesta. Ar fi un lucru extraordinar dacă s-ar întoarce Cristi la Rapid, normal că îmi doresc să vină alături de noi, de echipă, ar fi un avantaj enorm pentru Rapid, ar fi un lucru extraordinar pentru suporterii Rapidului şi pentru tinerii jucători ai Rapidului„, a spus Daniel Niculae, în luna mai.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” Vezi toate știrile
Citește și