Închide meniul

Cristiano Ronaldo, imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Best 2023”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2023, 9:05

Cristiano Ronaldo, imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Best 2023

Cristiano Ronaldo, imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala "FIFA The Best 2023"

Cristiano Ronaldo, în Arabia Saudită / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a apărut în imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Beste 2023”, eveniment la care starul portughez care joacă acum în Arabia Saudită nu a participat, el nefiind nominalizat la nicio categorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, cei de la FIFA au folosit un clip de promovare al evenimentului, în care, conform Sport Bible, Ronaldo, considerat de mulţi unul dintre cei mai mari jucători din istorie, apare pe banca de rezerve.

Cristiano Ronaldo, imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Best 2023”

Imaginea a fost considerată nepotrivită de fanii de pe reţelele de socializare, care nu s-au ferit să critice decizia luată de forul mondial. „E lipsă de respect pentru Ronaldo, din nou”, a spus un fan.

„Nu este prima oară când FIFA îl tratează cu lispă de respect pe Ronaldo”, a mai spus un internaut. „Nu e o imagine bună pentru FIFA să trateze fără respect o legendă a fotbalului. Mai sunt imagini cu el, de ce îl arăţi pe banca de rezerve?”, a mai comentat un fan.

Reclamă

Pe de altă parte, pentru prima oară din 2007 până acum, Ronaldo nu a fost inclus în „echipa anului” la gala „FIFA The Best”. Mai mult, nu s-a aflat printre cei nominalizaţi la cel mai bun jucător al anului, premiu câştigat chiar de rivalul său, Lionel Messi.

Pe cine au votat la gala „FIFA The Best 2023” selecţionerul şi căpitanul României

Edi Iordănescu l-a pus în topul său pe primul loc pe Lionel Messi, podiumul fiind completat de Kylian Mbappe şi Luka Modric. Chiricheş l-a preferat pe Mbappe pe prima poziţie, Messi fiind al doilea, în timp ce Vinicius Junior a fost a treia alegere.

Jurnalistul Theodor Jumătate l-a votat tot pe Lionel Messi primul, Karim Benzema şi Kylian Mbappe fiind următorii doi. Cei nominalizaţi au primit un punctaj clar, 5, 3 sau un punct, în funcţie de locul ocupat în topul celor patru categorii, celor trei menţionate mai sus, plus cea a fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Voturile românilor la celelalte categorii de la gala „FIFA The Best 2023”

La premiul pentru cel mai bun antrenor, Vlad Chiricheş i-a votat în ordine pe Carlo Ancelotti, Pep Guardiola şi Lionel Scaloni.

Selecţionerul Edwad Iordănescu l-a avut ca favorit tot pe Carlo Ancelotti, urmat de Lionel Scaloni şi Pep Guardiola.

Thibaut Courtois, Emiliano Martinez şi Alisson Becker a fost ordinea aleasă de Vlad Chiricheş la cel mai bun portar, în timp ce selecţionerul Edward Iordănescu i-a preferat pe Emiliano Martinez, Thibaut Courtois şi Yassine Bounou.

La feminin, căpitanul naţionalei, Florentina Olar, le-a votat pe Alexandra Popp, Aitana Bonmati şi Lena Oberdorf, în timp ce selecţionerul Cristian Dulca le-a preferat pe Alex Morgan, Aitana Bonmati şi Keira Walsh.

Pentru antrenoarea anului în fotbalul feminin, preferatele Florentinei Olar au fost Sarina Wiegman, Martina Voss-Tecklenburg şi Bev Prestman, iar Dulca le-a votat pe Sarina Wiegman, Emma Hayes şi Sonia Bompastor.

La premiul pentru portarul anului la femin, Florentina Olar le-a votat pe Mary Earps, Merle Frohms şi Christiane Endler, iar Dulca le-a ales pe Ann-Kathrin Berger, Alyssa Naeher şi Christiane Endler.

Lionel Messi şi Alexia Putellas au fost câştigătorii galei FIFA The Best, de luni seară, de la Paris. La antrenori s-au impus Lionel Scaloni şi Sarina Wiwgman, iar la portari Emiliano Martinez şi Mary Earps.

Reclamă

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și