Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe rivalul Lionel Messi: „Îmi place să fac spectacol!” „SIUUUU” a răsunat în toată Portugalia după ce CR7 a intrat în istorie

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 8:58

Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe rivalul Lionel Messi: „Îmi place să fac spectacol!” „SIUUUU” a răsunat în toată Portugalia după ce CR7 a intrat în istorie

Cristiano Ronaldo a câștigat EURO 2016 cu Portugalia

Profimedia

Cristiano Ronaldo nu l-a uitat pe rivalul Lionel Messi după ce a intrat în istorie

Cristiano Ronaldo a intrat în istorie după „dubla” din Portugalia – Irlanda 2-1. CR7 a ajuns la cota 111 şi a devenit cel mai mare marcator la nivel de echipă naţională. La final, starul lusitan s-a bucurat la fel ca rivalul Leo Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRA AICI PENTRU A VEDEA „DUBLA” DE SENZAŢIE A LUI CR7 DIN PORTUGALIA – IRLANDA 2-1

Aflat într-o formă fizică de invidiat, Ronaldo a ridicat tricoul cu numele său şi l-a arătat fanilor prezenţi pe „Estadio Algarve”. Cristiano a mai avut această celebrare în perioada în care îmbărca tricoul lui Real Madrid.

În 2017, după ce a marcat un gol de zile mari în „El Clasico”, CR7 s-a bucurat la fel, acesta fiind un „răspuns” pentru Messi, care a procedat la fel după un gol marcat tot într-un meci Real Madrid – Barcelona.

„Sunt foarte fericit că am marcat golurile care ne-au adus victoria şi fericit pentru record. Cel mai mult îmi place să marchez, să fac spectacol şi să câştig titluri. Acest record îmi aparţine şi este unic. Sunt foarte fericit”, a declarat Ronaldo, citat de news.ro.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, un nou record uluitor

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record uriaş în Portugalia – Irlanda 2-1. Starul portughez a reuşit o dublă de senzaţie în finalul partidei cu Irlanda şi a devenit cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipă naţională.

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 6 al prelungirilor şi golul numărul 111, prin care a adus victoria Portugaliei.

Cristiano Ronaldo reușise să egaleze recordul lui Ali Daei la EURO 2020. Superstarul lusitan a ajuns la 109 goluri la echipa naţională, după „dubla” de senzație din Portugalia – Franța 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Ronaldo l-a depășit pe fostul mare atacant iranian. Ali Daei stabilise recordul după ce a rupt plasele pentru naționala Iranului în perioada 1993-2006.

Borna iranianului părea de neatins până la apariția lui Cristiano în prim-planul fotbalului mondial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și