Închide meniul

Cristiano Ronaldo, un nou RECORD ULUITOR! A devenit cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipă naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 septembrie 2021, 23:47 / Actualizat: 2 septembrie 2021, 1:40

Cristiano Ronaldo, un nou RECORD ULUITOR! A devenit cel mai bun marcator din istorie la nivel de echipă naţională

Cristiano Ronaldo a intrat în istorie

Profimedia

Cristiano Ronaldo a scris istorie în Portugalia – Irlanda. Portughezul a marcat golurile prin care a devenit cel mai bun marcator la nivel internaţional. Astfel, starul portughez a ajuns la cota 111 goluri şi l-a depăşit pe Ali Daei. Mai întâi, starul portughez a egalat în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, un nou RECORD ULUITOR

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 6 al prelungirilor şi golul numărul 111, prin care a adus victoria Portugaliei.

Cristiano Ronaldo reușise să egaleze recordul lui Ali Daei la EURO 2020. Superstarul lusitan a ajuns la 109 goluri la echipa naţională, după „dubla” de senzație din Portugalia – Franța 2-2. Acum, Ronaldo l-a depășit pe fostul mare atacant iranian. Ali Daei stabilise recordul după ce a rupt plasele pentru naționala Iranului în perioada 1993-2006. Borna iranianului părea de neatins până la apariția lui Cristiano în prim-planul fotbalului mondial.

Cristiano Ronaldo, criză de nervi în Portugalia – Irlanda!

Cristiano Ronaldo a avut parte de o primă repriză de coşmar în Portugalia – Irlanda. Starul care s-a transferat în această vară la Manchester United a făcut o adevărată criză de nervi în Portugalia – Irlanda.

Înainte să execute penalty-ul pe care l-a ratat în minutul 15, Cristiano Ronaldo a avut o ieşire incredibilă faţă de fundaşul irlandez Dara O’Shea. Irlandezul i-a mişcat balonul starului portughez, moment în care lusitanul l-a lovit.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și