Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu vrea să audă de retragerea de la naționala Portugaliei! Ce planuri are CR7 după Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 11:25

Cristiano Ronaldo nu vrea să audă de retragerea de la naționala Portugaliei! Ce planuri are CR7 după Campionatul Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo a câștigat EURO 2016 cu Portugalia

Profimedia

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu se gândește la retragerea de la națională. Superstarul portughez a câștigat EURO 2016 cu Portugalia, iar Jose Fonte, conaționalul său, a dezvăluit ce planuri ar avea vedeta lui Manchester United după Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo ar urma să joace și la Campionatul Mondial din Qatar, după care ar urma EURO 2024, anunță Jose Fonte. Superstarul portughez este mai motivat ca niciodată și ar continua să îmbrace tricoul naționalei chiar și după 40 de ani.

Ce planuri are Cristiano Ronaldo după Campionatul Mondial din Qatar

”Se simte foarte bine fizic. Dacă are șanse să câștige trofee, va continua să joace. Nimeni nu știe exact la ce se gândește, doar el își poate decide viitorul. Vrea să joace, deci va fi și la Qatar, dar și la următorul EURO cel puțin”, a declarat Jose Fonte, citat de The Sun.

Cristiano Ronaldo va juca la al cincilea Campionat Mondial. Portughezul este al patrulea fotbalist care reuşeşte această performanţă, capitol la care l-a egalat pe rivalul Lionel Messi.

De asemenea, după succesul cu Macedonia de Nord, 2-0, CR7 a ajuns la succesul cu numărul 110 la echipa naţională. Este pe locul trei în clasament, după Sergio Ramos, 131 victorii, şi Iker Casillas, 121 victorii.

Reclamă

Cristiano Ronaldo s-a enervat când a fost întrebat dacă „Mondialul din Qatar ar fi ultimul pentru tine?”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a enervat la conferința de presă, când a fost întrebat dacă Mondialul din Qatar ar urma să fie ultimul pentru el. Starul portughez a oferit un răspuns acid, spunând că doar el va decide acest lucru.

„Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Eu sunt cel care îmi voi decide viitorul, nimeni altcineva. Dacă voi vrea să joc mai mult, joc, iar dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu decid, punct”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicaţiei O Jogo.

Pe traseul C, Portugalia a învins cu 2-0 pe Macedonia de Nord, „călăul” Italiei, prin reuşitele lui Bruno Fernandes din minutele 32 şi 65. Cristiano Ronaldo a oferit pasa decisivă la primul gol al mijlocaşului.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia s-a calificat pentru al cincilea Campionat Mondial consecutiv. Toate au venit cu Ronaldo, „talismanul norocos”. Înainte ca vedeta lui Manchester United să debuteze la naţională, lusitanii se calificaseră la doar 3 turnee finale din 17 posibile.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și