Închide meniul

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 | Cristiano Ronaldo, „talismanul norocos” al lusitanilor! Performanţa uriaşă atinsă şi capitolul la care l-a egalat pe Lionel Messi după calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 0:10

Portugalia – Macedonia de Nord 2-0 | Cristiano Ronaldo, „talismanul norocos al lusitanilor! Performanţa uriaşă atinsă şi capitolul la care l-a egalat pe Lionel Messi după calificarea la Campionatul Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo va merge la al cincilea Campionat Mondial din carieră

Profimedia

Cristiano Ronaldo a oferit un assist în Portugalia – Macedonia de Nord 2-0, iar lusitanii s-au calificat la Campionatul Mondial. Bruno Fernandes, starul lui Manchester United, a fost eroul lui Fernando Santos cu o „dublă”. După ce a obţinut biletele pentru Qatar, superstarul portughez a atins o performanţă uriaşă şi l-a egalat pe Lionel Messi la un nou capitol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe traseul C, Portugalia a învins, acasă, cu 2-0, pe Macedonia de Nord, „călăul” Italiei, prin reuşitele lui Bruno Fernandes din minutele 32 şi 65. Cristiano Ronaldo a oferit pasa decisivă la primul gol al mijlocaşului.

Cristiano Ronaldo, „talismanul norocos” al Portugaliei

Portugalia s-a calificat pentru al cincilea Campionat Mondial consecutiv. Toate au venit cu Ronaldo, „talismanul norocos”. Înainte ca vedeta lui Manchester United să debuteze la naţională, lusitanii se calificaseră la doar 3 turnee finale din 17 posibile.

Începând cu EURO 2004, CR7 a ajuns la toate turneele finale: CM 2006, EURO 2008, CM 2010, EURO 2012, CM 2014, EURO 2016, unde a şi câştigat trofeul, Cupa Confederaţilor 2017, CM 2018, Liga Naţiunilor 2019, EURO 2020 şi CM 2022.

Reclamă

Cristiano Ronaldo va juca la al cincilea Campionat Mondial. Portughezul este al patrulea fotbalist care reuşeşte această performanţă, capitol la care l-a egalat pe rivalul Lionel Messi.

De asemenea, după succesul cu Macedonia de Nord, 2-0, CR7 a ajuns la succesul cu numărul 110 la echipa naţională. Este pe locul trei în clasament, după Sergio Ramos, 131 victorii, şi Iker Casillas, 121 victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a răbufnit când a fost întrebat despre Campionatul Mondial

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a enervat la conferința de presă, când a fost întrebat dacă Mondialul din Qatar ar urma să fie ultimul pentru el. Starul portughez a oferit un răspuns acid, spunând că doar el va decide acest lucru.

„Încep să văd că mulți dintre voi vă puneți aceeași întrebare. Eu sunt cel care îmi voi decide viitorul, nimeni altcineva. Dacă voi vrea să joc mai mult, joc, iar dacă nu am chef să joc mai mult, nu joc. Eu decid, punct”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit publicaţiei O Jogo.

Atacantul de 37 de ani a descris partida de marți seară drept „meciul vieţii” pentru naţionala lusitană.

„Portugalia se află la cel mai înalt nivel și poate învinge orice echipă din lume. Ne dorim enorm să câștigăm și să ne calificăm la Cupa Mondială. Este meciul vieții pentru noi, nu doar pentru Macedonia de Nord. Sper ca stadionul să răspundă în cel mai bun mod, cu o vibrație uriașă timp de 90 de minute”, a spus Cristiano Ronaldo.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și