Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez atrag toate privirile. Bijuteriile cu care s-au afişat valorează o avere. Suma totală e fabuloasă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2021, 11:48

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez atrag toate privirile. Bijuteriile cu care s-au afişat valorează o avere. Suma totală e fabuloasă

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au o colecţie senzaţională de bijuterii

Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au îmbogăţit şi nu se feresc să se afişeze cu cele mai scumpe bijuterii. Numai inelul de logodnă pe care l-a cumpărat golgheterul din Serie A a costat aproape 700.000 de euro. În România, Anamaria Prodan atrage atenţie prin bijuteriile scumpe pe care le poartă. Ineluzl de logodnă a costat o avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Inelul de logodnă şi inelul costă 170.000 de euro. Nu este un inel de 9 carate, atunci veneam cu bodyguarzii. E un inel de 2.5", a spus Anamaria Prodan, la Kanal D.

Cristiano Ronaldo este cel mai bogat fotbalist

În 2018, înaintea unui duel dintre Manchester United şi Juventus, Cristiano s-a afişat cu un ceas cu diamante care valorează aproximativ 1.350.000 de euro. Este o interpretare a clasicului Franck Muller. Colecţia este senzaţională. În decembrie, la gala Globe Soccer Awards, portughezul a fost văzut cu cel mai scump ceas Rolex.

Conform The Sun, Ronaldo şi Georgina se pot afişa cu bijuterii în valoare de 2.6 milioane de lire sterline (2.9 milioane de euro). Atacantul campioanei Italiei tocmai a purtat, la Dubai, un inel de damă care valorează peste 200.000 de euro. 

Anul trecut, logodnica lui Cristiano Ronaldo s-a afişat în faţa jurnaliştilor cu bijuterii de 720.000 de lire sterline (800.000 de euro).

Reclamă

Ce avere are Cristiano Ronaldo

În vara anului trecut, Cristiano a devenit primul fotbalist din istorie care a adunat un miliard de dolari pe parcursul carierei de jucător. Tiger Woods şi Floyd Mayweather sunt singurii sportivi care au mai reuşit o astfel de performanţă.

Ronaldo primeşte cel mai mare salariu din Serie A. Anual, Juventus îi varsă în conturi 27 de milioane de euro. Pe durata pandemiei a acceptat o reducere a salariului de 3.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și