Închide meniul

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, OUT din Champions League! Cei doi ratează sferturile de finală după 16 ani. A început era lui Mbappe şi Haaland

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 21:04 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 16:38

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, OUT din Champions League! Cei doi ratează sferturile de finală după 16 ani. A început era lui Mbappe şi Haaland

profimediaimages

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, eliminaţi din optimile Champions League după 16 ani

  • Cristiano Ronaldo are 36 de ani
  • Lionel Messi are 33 de ani

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, OUT din Champions League! Din sezonul 2004-2005, nu s-a mai întâmplat ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo să rateze împreună prezenţa în faza sferturilor de finală, indiferent de echipele pentru care au jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, out din Champions League

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au scris pagini de istorie în cea mai tare competiţie fotbalistică a Europei, la nivel de cluburi. Argentinianul a adunat 149 de meciuri, în care a marcat 120 de goluri şi a dat 41 de pase decisive, toate în tricoul Barcelonei.

Ronaldo şi-a împărţit prezenţele la trei echipe: Manchester United, Real Madrid şi Juventus. A strâns un total de 176 de meciuri, în care a reuşit 134 de goluri şi 48 de pase decisive.

Reclamă

Messi a fost campionul Europei de patru ori: în 2006, 2009, 2011 şi 2015. Ronaldo a cucerit trofeul de cinci ori: în 2008, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Reclamă

Lionel Messi, lăudat, Cristiano Ronaldo, criticat

Cei doi au părăsit însă competiţia în mod diferit. Lionel Messi a marcat un gol de generic la Paris, cu un şut superb, de la 30 de metri. Barcelona nu a mai reuşit însă o „remontada”, la fel ca în 2017. Returul s-a terminat 1-1, iar scorul general a fost 5-2 în favoarea lui PSG.

În schimb, Cristiano Ronaldo a părăsit Champions League după ce Juventus a fost învinsă de Porto cu un gol marcat în reprizele suplimentare, la Torino. Chiar starul portughez a gafat. S-a întors cu spatele şi a sărit în timp ce se afla în zid. Ronaldo a fost făcut praf în Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe şi Erling Haaland, recorduri în Champions League

Ştafeta a fost preluată acum de Kylian Mbappe (22 de ani) şi de Erling Haaland (20 de ani). Cei doi tineri fotbalişti au făcut spectacol în actualul sezon din Champions League. Ambii sunt calificaţi în sferturile de finală ale competiţiei, după ce au contribuit decisiv la victoriile celor de la PSG şi Dortmund.

După hattrick-ul din turul cu Barcelona, Kylian Mbappe l-a executat fără emoții la Paris pe Ter Stegen în returul cu Barcelona. A fost al 25-lea gol reușit de starul francez în UEFA Champions League. La 22 de ani și 80 de zile, el este cel mai tânăr jucator care atinge această bornă. Precedentul record era deținut chiar de Lionel Messi!

Şi Haaland a strălucit, în dubla cu Sevilla, în care a marcat de 4 ori, și a devenit cel mai rapid jucător din istoria Ligii Campionilor care reuşeşte să înscrie 20 de goluri.

De asemenea, în urma reuşitelor sale, Haaland a ajuns la cota 10 în actuala ediţie de Liga Campionilor. Atacantul de 20 de ani a avut nevoie de doar 6 meciuri. În urma reuşitelor sale a depăşit nume grele din istoria fotbalului, precum Totti, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo Nazario, Adriano, Tevez, Falcao şi Lukaku.

180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mbappe, acesta fiind cel mai bune cotat jucător al planetei. De cealaltă parte, Haaland este cotat la 110 milioane de euro pe site-urile de specialitate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!