Închide meniul

Cristiano Ronaldo urmează exemplul lui Lionel Messi. Starul portughez a refuzat-o pe PSG şi rămâne la Juventus! Ce se întâmplă cu salariul lui

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2021, 11:16

Cristiano Ronaldo urmează exemplul lui Lionel Messi. Starul portughez a refuzat-o pe PSG şi rămâne la Juventus! Ce se întâmplă cu salariul lui

Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Starul portughez este dispus să îşi prelungească înţelegerea scadentă anul viitor. Ronaldo le-a refuzat pe PSG şi Manchester United şi se va lupta, în tricoul „Bătrânei Doamne”, pentru câştigarea titlului în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo urmează exemplul lui Lionel Messi

Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport asigură, în ediţia de astăzi, că atacantul de 36 de ani i-a anunţat pe conducătorii clubului că nu există dubii în privinţa viitorului său. Cristiano este nerăbdător să revină la antrenamentele lui Juventus, pe 25 iulie.

Toate speculaţiile în privinţa unui eventual transfer al lui Ronaldo s-au încheiat. Mai mult, agentul jucătorului, Jorge Mendes, este aşteptat la discuţii pentru prelungirea contractului. Golgheterul ultimului sezon din Serie A ia în calcul chiar o diminuare a salariului, aşa cum a făcut şi rivalul său Lionel Messi.

În acest sens, se joacă un meci foarte important din punct de vedere economic. Conducătorii lui Juventus se ocupă de această problemă cu multă prudenţă. Este clar că cele 60 de milioane de euro, reprezentând salariul brut, au un impact semnificativ asupra unui buget care, în prezent, este pe roşu„, anunţă sursa citată anterior.

Cristiano Ronaldo are 36 de ani, iar cota lui de piaţă se menţine extrem de ridicată. Atacantul lui Juventus valorează 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Până să revină la antrenamente, Ronaldo se bucură de concediu alături de familie. Pozele pe care le postează cu Georgina strâng milioane de aprecieri.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, vacanță de vis în Mallorca

Starul portughez și-a ales o destinație costisitoare, dar nu se uită la bani când vine vorba despre Georgina și cei patru copii ai săi. Potrivit presei iberice, Ronaldo s-a cazat la Castell de Manresa, în Alcudia.

Fără îndoială, este una dintre cele mai frumoase și fascinante proprietăți din Insulele Baleare. Are un kilometru de coastă și un teren de 150.000 m2, vederi panoramice impresionante și intimitate totală. Prețul este de aproximativ 12.000 de euro pe noapte și, într-adevăr, este la îndemâna a foarte puțini oameni.

Cristiano, Georgina și copiii nu și-au petrecut toată vacanța la proprietate. Familia Ronaldo s-a bucurat de confortul iahtului personal, care valorează aproximativ 6 milioane de euro. Ambarcațiunea are patru cabine, cinci băi și un bar în aer liber.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și