Închide meniul

CSA Steaua – România U21 2-4. Meci spectaculos în Ghencea! Naţionala de tineret a României a făcut show. Baiaram şi Markovic, printre marcatori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 noiembrie 2022, 18:23

CSA Steaua – România U21 2-4. Meci spectaculos în Ghencea! Naţionala de tineret a României a făcut show. Baiaram şi Markovic, printre marcatori

CSA Steaua și România U21 joacă un meci amical în Ghencea

CSA Steaua și România U21 joacă un meci amical în Ghencea / Profimedia

CSA Steaua – România U21 2-4. Naţionala de tineret a României s-a impus cu 4-2 în faţa celor de la CSA Steaua. Markovic, Baiaram, Ehmann şi Bîrligea au marcat pentru echipa lui Săndoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala U21 a României a câştigat primul amical pe care îl dispută în această lună.

CSA Steaua – România U21 2-4

Min. 90+3: FINAL DE MECI! România se impune cu 4-2 în amicalul cu CSA Steaua.

Min 80. GOL România U21! Daniel Bîrligea restabilește avantajul de două goluri în favoarea „tricolorilor mici”.

Min 68. GOL CSA Steaua! Pacionel reduce din diferență și aprinde finalul de meci din Ghencea!

Reclamă

Min 55. GOL România U21! Marco Ehmann, fostul dinamovist, a marcat în Ghencea și a dus scorul la 3-1.

Min 21. GOL România U21! „Tricolorii mici” au întors scorul în 5 minute. După Markovic, a marcat și colegul său de la Universitatea Craiova, Ștefan Baiaram.

Min 18. GOL România U21! Jovan Markovic a restabilit egalitatea tot din lovitură de la 11 metri, după numai două minute.

Reclamă 4 / 0/3

Min 16. GOL CSA Steaua! Chunchukov a deschis scorul, din penalty.

Min 1. A început meciul din Ghencea!

Update 16.00: Au apărut echipele de start. Tavi Popescu, atacantul FCSB-ului, este titular la naționala U21 în meciul din „casa” rivalei CSA Steaua.

CSA Steaua: Iancu – Drăghici, Sabău, Da Silva, Sima – Enceanu, Balgiu, Raicu – Bodișteanu, Chunchukov, Ș. Pacionel

România U21: Gyenge – Țicu, Dican, Screciu, Corbu – Grameni, Pop – Oc. Popescu, Bairam, Ișfan – Markovic

Mihai Stoica se teme că CSA Steaua poate să-l „rupă” pe Octavian Popescu

Mihai Stoica se teme că CSA Steaua poate să-l „rupă” pe Octavian Popescu. Managerul general al roș-albaștrilor a răbufnit la adresa clubului Armatei.

Octavian Popescu a fost selecționat la naționala U21, care va disputa două amicale săptămâna aceasta, cu CSA Steaua și FC Argeș.

Reclamă

Tavi Popescu și Miculescu au fost selecționați la România U21 și vor juca cu CSA Steaua… De ce nu poate și România U21 să joace cu o altă echipă națională? De ce să meargă jucătorii noștri să joace cu CSA Steaua? Poate se accidentează… Poate intră cei de la CSA Steaua mai tare, să-i accidenteze.

Noi nu facem din astea, să nu lăsăm jucătorii la națională, nu contează dacă e acțiune FIFA sau nu. Oricum, suntem foarte nemulțumiți! Mă întreb și eu, de ce Tavi Popescu n-a fost selecționat la U20, care joacă cu Italia?”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

România U21 – Spania U21, primul meci al tricolorilor la EURO 2023

România U21 se află în grupă cu Spania, Ucraina și Croația, la Euro 2023. Tricolorii lui Emil Săndoi vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua, notează frf.ro.

GRUPA A: Georgia, Portugalia, Belgia, Ţările de Jos

Miercuri, 21 iunie

Sâmbătă, 24 iunie

Marţi, 27 iunie

GRUPA B: ROMÂNIA, Spania, Ucraina, Croaţia

Miercuri, 21 iunie

Sâmbătă, 24 iunie

Marţi, 27 iunie

GRUPA C: Cehia, Anglia, Germania, Israel

Joi, 22 iunie

Duminică, 25 iunie

Miercuri, 28 iunie

GRUPA D: Norvegia, Elveţia, Franţa, Italia

Joi, 22 iunie

Duminică, 25 iunie

Miercuri, 28 iunie

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și