Închide meniul

”Cu siguranță mă voi uita și la jucătorii români!” Marius Șumudică, prima reacție despre posibilul transfer al lui Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 noiembrie 2021, 20:28

”Cu siguranță mă voi uita și la jucătorii români!” Marius Șumudică, prima reacție despre posibilul transfer al lui Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

Marius Șumudică, prima reacție despre posibilul transfer al lui Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

Profimedia

Marius Șumudică, prima reacție despre posibilul transfer al lui Deian Sorescu la Yeni Malatyaspor

La scurt timp după ce s-a scris că Marius Șumudică a pus ochii pe Deian Sorescu, antrenorul lui Yeni Malatyaspor a reacționat. ”Șumi” a infirmat informația apărută și a anunțat că nu este momentul să vorbească despre transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu e adevărat. Nu se pune problema, nici nu am apucat să vorbesc de transferuri. Depinde ce se întâmplă până în iarnă. Eu am ajuns acolo, aveau 5 eșecuri consecutive, am reușit să câștig două meciuri, ceea ce ei au făcut în 9 etape.

E clar că bașkanul este dispus să mențină această echipă în prima ligă. Va fi nevoie de o reînprospătare. Cu siguranță mă voi uita și la jucătorii români. Toți pe care i-am dus în Turcia au jucat foarte bine cu mine”, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Citește și:

Marius Șumudică s-ar fi interesat de Deian Sorescu

Marius Şumudică vrea neapărat în Turcia un jucător din Liga 1. Deian Sorescu este fotbalistul pe care Şumi l-ar transfera pe loc şi ar vrea să profite astfel de scandalul de la Dinamo, pe care fundaşul îl are cu Mircea Rednic.

Conform prosport.ro, Şumudică i-a trasat un obiectiv clar lui Cătălin Liţă, agentul cu care lucrează de mai mult timp. Antrenorul vrea să afle în ce condiţii s-ar putea face mutarea de la Dinamo.

Reclamă

Cel mai probabil, Mircea Rednic s-ar bucura de o despărţire de Deian Sorescu, jucător cu care a avut un scandal în vestiar, după eşecul cu Gaz Metan Mediaş.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și