Închide meniul

Marius Şumudică e all-in pentru un jucător din Liga 1! Va fi cel mai tare transfer pentru echipa românului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 13:45

Marius Şumudică e all-in pentru un jucător din Liga 1! Va fi cel mai tare transfer pentru echipa românului

Marius Şumudică e all-in pentru un jucător din Liga 1!

Antena Sport

Conform prosport.ro, Şumudică i-a trasat un obiectiv clar lui Cătălin Liţă, agentul cu care lucrează de mai mult timp. Antrenorul vrea să afle în ce condiţii s-ar putea face mutarea de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, Mircea Rednic s-ar bucura de o despărţire de Deian Sorescu, jucător cu care a avut un scandal în vestiar, după eşecul cu Gaz Metan Mediaş.

Mircea Rednic a explicat ce conflict a avut cu Deian Sorescu

„Mi-aș fi dorit ca Sorescu să vină să clarifice situația. Ce s-a întâmplat la Mediaș… că ne-am repezit, că ne-am înjurat, că ne-am luat de gât. Deci eu am martori… echipa, staff-ul tehnic, staff-ul medical, că nu a fost nimic adevărat. A fost o discuție normală la 2-0 pentru adversar. Am ridicat tonul în momentul în care el, de la ce i-am reproșat tactic, a început să spună despre problemele lui personale, care nu au nicio legătură cu meciul, cu ce s-a întâmplat pe teren.

De asta am ridicat puțin vocea. I-am spus: ‘Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Decât să te plimbi pe teren… nu-i ok’. De asta l-am și scos la pauză. Dacă ai probleme, e clar că nu ești 100%. Asta a fost la Mediaș și nimic altceva. Dacă, după ce am ieșit din cabină, enervat fiind, s-o fi repezit la vreo ladă, sau la ceva pe acolo, treaba lui„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Explicațiile decăderii lui Deian Sorescu la Dinamo

Deian Sorescu este omul problemă de la Dinamo. S-a certat cu Mircea Rednic și a fost exclus, pentru o scurtă perioadă, din lotul primei echipe. Sorescu trece printr-o formă slabă a carierei, deși a avut un start de sezon fantastic, în care a marcat și un hat-trick.

Reclamă

Deian Sorescu putea să scape de problemele de acum de la Dinamo. Jucătorul a avut ofertă concretă de la FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă de 700.000 de euro plus TVA, însă Dinamo nu a acceptat. Acum, Deian Sorescu a devenit omul problemă de la echipă, după ce s-a certat cu Mircea Rednic. Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de antrenorul dinamoviștilor.

„Eu zic că trebuia să plece. Chiar și Gigi Becali i-a făcut o ofertă, probabil că a mai avut și din afară. FCSB parcă a oferit mai mult de 600.000, deci erau mai mulți bani. Dinamo trebuia să înțeleagă și situația jucătorului. În momentul în care tu îi oferi o stabilitate, un climat de performanță, el poate evolua ca jucător.

Dar dacă echipa ajunge într-o situație delicată, are rezultate negative și apar probleme, e normal ca nici el să nu răspundă și să fie mereu cu gândul în altă parte. Acum trebuie gestionată situația asta cu inteligență, nu cred că Mircea Rednic își permite să-l scoată din echipă pe Sorescu„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică îl vrea în Turcia pe Deian Sorescu
  • Sorescu e cotat la 1.8 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și