Închide meniul

Culmea candidaturii: Joan Laporta și-a tras panou imens în casă la Real Madrid! ”Abia aștept să vă revăd!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 17 decembrie 2020, 11:52

Culmea candidaturii: Joan Laporta și-a tras panou imens în casă la Real Madrid! ”Abia aștept să vă revăd!”

Laporta e la a treia candidatura. În 2003 a câștigat, în 2015 a terminat pe doi, după Bartomeu

Bang! Joan Laporta, candidatul la președinția Barcelonei, a lovit puternic, după ce a desfășurat un panou imens pe un bloc situat pe ”Paseo de la Habana” din Madrid, la numărul 15, la nici 100 de metri distanță de stadionul celor de la Real Madrid, ”Santiago Bernabeu”. Vorbim despre 50 de metri lungime, 20 lățime, 1.000 de metri pătrați, pe un edificiu de 17 etaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe un fond roșu, apare chipul lui Joan Laporta, sloganul său, ”Queremos al Barca”, precum și textul ”Abia aștept să vă revăd!” Echipa lui Laporta, care a postat pe siteurile de socializare imaginea cu ochelari de soare și cu un #HolaMadrid, a ales special acest loc, cu vedere directă spre ”Santiago Bernabeu”, aflat în reconstrucție.

Laporta a pozat, apoi, în fața blocului, declarând că acțiunea sa nu trebuie interpretată drept o provocare. ”Cred că Florentino Perez va înțelege mesajul cu sportivitate. Am avut o relație cordială întotdeauna, de înțelegere instituțională”, a mai spus el. ”Mai mult, știu că astfel de lucruri se pot pricepe cu umor”. 

Alegerile pentru șefia de la FC Barcelona vor avea loc pe 24 ianuarie, în 10 sedii electorale. Până acum și-au anunțat dorința de a candida nouă barcelonezi. Joan Laporta a ”domnit” peste catalani din 2003 până în 2010. A ”cucerit” patru titluri de campion, l-a adus pe ”Pep” Guardiola, apoi a ”obținut” două Ligi ale Campionilor și un Campionat Mondial al Cluburilor. De asemena, a avut succese și la echipele de baschet sau handbal.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și