Închide meniul

Cum a fost numit Dennis Man de presa italiană! Cota de piață a internaționalului român a ”explodat”

Alexandra Costea Publicat: 19 octombrie 2024, 11:06

Reclamă
Cum a fost numit Dennis Man de presa italiană! Cota de piață a internaționalului român a ”explodat”

Cum a fost numit Dennis Man de presa italiană

Dennis Man a înscris două goluri și a oferit trei pase decisive în Liga Naţiunilor - Profimedia

Cum a fost numit Dennis Man de presa italiană? Atacantului în vârstă de 26 de ani i-a explodat cota de piaţă după ultimele prestații la naționala României. Fotbalistul de la Parma se află în cea mai bună formă a carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Dennis Man i-a ”sărit în aer” cota de piață, după ultimele meciuri disputate de naționala României în Liga Națiunilor. La ultima actualizare a site-ului transfermarkt.com, cota internaționalului român cu aproximativ 5 milioane de euro. Astfel, atacantul de la Parma a ajuns să valoreze 15 milioane de euro.

Cum a fost numit Dennis Man de presa italiană! Cota de piață a internaționalului român a ”explodat”

Aceasta este cea mai mare cotă de până acum din cariera fotbalistului. Italienii nu au trecut cu vederea noile actualizări şi l-au numit pe Man ”bijuteria de neînlocuit” a lui Fabio Pecchia.

Parma Live a atras atenția asupra faptului că românul în vârstă de 26 de ani a fost titular în ultimele 13 partide în care a apărut pentru club, dar și pentru echipa națională a României.

”Man este de neînlocuit: 13 titularizări consecutive pentru club și țară, doar 3 pe bancă anul trecut. Mister Pecchia nu se mai poate lipsi de bijuteria sa Dennis Man : atacantul gialloblu a jucat 8 meciuri oficiale consecutive ca titular (7 în Serie A și unul în Coppa Italia, mai exact). Ultima oară când Man a ieșit de pe bancă a fost în ultima zi a campionatului din Serie B din sezonul trecut: Reggiana-Parma 1-1, cu Man intrând în minutul 54 în locul lui Partipilo. 

Reclamă
Reclamă

Ca să fim sinceri, Man a jucat de asemenea 5 meciuri consecutive ca titular pentru echipa națională”, au scris italienii.

În acest sezon din Serie A, nternaţionalul român a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă pentru Parma. Pentru naționala României, Dennis Man a înscris două goluri și a oferit trei pase decisive în Liga Naţiunilor. Naţionala lui Mircea Lucescu joacă următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor pe teren propriu. România-Kosovo va avea loc pe 15 noiembrie de la ora 21.45 şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Patrida cu Cipru de pe Arena Naţională va fi disputată pe 18 noiembrie, tot de la 21.45 şi va fi transmisă în direct pe Antena 1.

Cu cât sunt cotaţi Valentin Mihăilă şi Răzvan Marin

În schimb, Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, nu s-a făcut atât de remarcat. Fotbalistului nu i-a crescut cota de piaţă, valorând în continuare tot 2,8 milioane de euro. De asemenea, nici lui Răzvan Marin nu i-a crescut cota de piaţă. Fotbalistul evoluează tot în Serie A, la Cagliari. Acesta valorează în continuare 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate.

Reclamă

Mai mult, Alexandru Borbei și Rareș Burnete, ambii legitimați la Lecce, valorează 150.000 de euro, respectiv 700.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:20

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! ”Sunt sută la sută”

14:59

Bernadette Szocs/Sofia Polcanova – Izabela Lupulesku/Sabina Surjan, LIVE VIDEO, 17:00 (AntenaPLAY). Luptă pentru finala la dublu!

14:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în sferturi la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY! Românca e în semifinale la dublu

14:05

”E normal ca jucătorii să aibă emoții”. Elias Charalambous, mesaj înainte de derby-ul Dinamo-FCSB

13:40

„Am spus de la începutul campionatului”. Helmut Duckadam și-a ales favorita pentru derby-ul Dinamo-FCSB

12:50

Cătălin Cîrjan a spus care este „adevărata Steaua” înainte de derby-ul Dinamo-FCSB. Mijlocaşul nici nu a stat pe gânduri

1 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite (21:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 2 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 5 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 6 Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat
Citește și