Închide meniul

Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul

Alexandra Costea Publicat: 13 octombrie 2024, 9:03

Reclamă
Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul

Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru - România, 0-3

Dennis Man în meciul cu Lituania - Profimedia

Iată ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România. Tricolorii i-au învins pe ciprioți cu 3-0, iar fotbalistul de la Parma a strălucit. A deschis scorul pentru România și a oferit o centrare perfectă la golul de 3-0. Meciul cu Cipru s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a câștigat fără emoții în fața Ciprului, după 3 goluri de senzație. Tricolorii lui Mircea Lucescu au oferit un meci spectaculos sâmbătă seara, pe AEK Arena din Larnaca, în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii Naţiunilor.

Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul

Jucătorul Parmei a marcat primul gol și a trimis o centrare impecabilă la al treilea gol, înscris de Radu Drăgușin. După ce a înscris, Dennis Man a sărbătorit într-un mod original și a oferit momentul serii.

Parma Live, site-ul oficial al clubului la care evoluează tricolorul în vârstă de 26 de ani, a subliniat performanțele fostului jucător de la FCSB, descriindu-l drept „starul Parmei” și „principalul protagonist al României”. Atacantul român s-a alăturat italienilor în ianuarie 2021. Dennis Man are contract cu italienii până în iunie 2027. Internaționalul are o cotă de piață de 10 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

E totul ușor pentru România, care a continuat să domine Grupa 2, Liga C din Liga Națiunilor, cu o victorie clară în Cipru.

Reclamă
Reclamă

Marele protagonist al României a fost starul Parmei, Dennis Man, care a deschis scorul și a dat pasa de gol la reușita de 3-0 a lui Radu Drăgușin, fostul jucătorul de la GenoaÎntre ele, golul de 2-0 a fost marcat de Răzvan Marin, de la Cagliari, din penalty”, au scris jurnaliștii italieni.

România este lider în grupa C2, din Liga Națiunilor

Aceasta a fost a treia victorie a echipei naționale din această campanie. Tricolorii au triumfat în partidele cu Kosovo, în deplasare (3-0), și Lituaniei, la București (3-1). România va disputa următorul meci împotriva Lituaniei, marți, la Kaunas (21:45).

Tricolorii lui Mircea Lucescu conduc clasamentul grupei, cu 9 puncte, urmați de Kosovo, cu 6 puncte, Cipru, cu 3 puncte, și Lituania, fără niciun punct.

Reclamă

Liga Națiunilor 2024/25 va influența direct preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2026. Cele mai bune patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, exceptând echipele clasate pe primele două locuri în preliminarii, vor participa la barajul pentru CM 2026, alături de cele 12 echipe clasate pe locurile secunde în preliminariile tradiționale. Vor exista patru play-off-uri, fiecare cu patru echipe, care vor juca în sistem semifinale-finală pentru a determina ultimele patru naționale europene ce vor participa la Cupa Mondială din Statele Unite, Mexic și Canada.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și