Închide meniul
VIDEO

Cum a trăit Ianis Hagi ziua finalei Europa League, alături de Gică Hagi. „Nu am mai simțit de multă vreme așa căldură!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 9:58

Cum a trăit Ianis Hagi ziua finalei Europa League, alături de Gică Hagi. „Nu am mai simțit de multă vreme așa căldură!

Ianis Hagi și Gică Hagi

Ianis Hagi, alături de Gică Hagi, în ziua finalei Europa League / Facebook Ianis Hagi

  • Rangers a jucat finala Europa League
  • Cum a trăit-o Ianis Hagi

Ianis Hagi a publicat imagini senzaționale din ziua finalei Europa League, pe care a trăit-o la intensitate maximă alături de Gică Hagi. Vedeta de la Rangers continuă procesul de recuperare ca să revină în formă maximă pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers a disputat finala Europa League împotriva lui Eintracht Frankfurt pe 18 mai, la Sevilla. Ianis Hagi s-a îndrăgostit de cel mai mare oraș din Andaluzia, la fel ca Gică Hagi.

Cum a trăit Ianis Hagi ziua finalei Europa League, alături de Gică Hagi

Cel mai mult, Ianis Hagi s-a bucurat de vremea însorită din Spania.

Reclamă

„Am ajuns la Sevilla. Mă bucur mult că sunt aici. Orașul e plin de suporteri ai lui Rangers. Sprijinul lor e incredibil!”, a spus Ianis

Cred că n-am mai avut parte de o vreme atât de călduroasă de un an„, a spus Ianis Hagi. „Minunat oraș! Minunată, Sevilla e minunată!”, a replicat Gică Hagi.

Reclamă

Și mâncarea ibericilor l-a încântat pe Ianis Hagi.

„Mergem la cină acum. O să petrec ceva timp cu familia mea înaintea unei nopți care se anunță uriașă. O să bucur de hamon și queso, două preparate pe care le ador de când eram mic”, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi trage tare să revină pe teren

Accidenat la începutul anului, Ianis Hagi lucrează în fiecare zi la recupare. Fiul lui Gică Hagi petrece ore în șir în sala de forță.

„Încerc să-l fac cât mai puternic și să fiu gata să mă întorc pe teren cât mai repede. Mă concentrez pe echilibru și pe forță. Lucrez și trenul superior, fac puțină bicicletă să mă mențin”, a mai spus Ianis.

Rangers a pierdut finala cu Eintracht, la penalty-uri, dar Ianis nu a fost supărat pe colegii lui. Echipa românului și-a luat revanșa în Cupa Scoției, unde a câștigat finala împotriva lui Herts, scor 2-0.

„A fost un sezon foarte bun făcut de noi în Europa. Nu am câștigat trofeul, dar sunt foarte mândru de echipă și cei din club. A fost un sezon istoric.

Să încheiem sezonul cu un trofeu (n.r. Cupa Scoției) a fost foarte important. Echipa era pregătită să câștige acea finală. Vă mulțmumesc pentru tot sprijinul acordat, sezonul s-a încheiat. Urmează o etapă importantă în recuperarea mea. Rămâneți aproape!”, a încheiat Ianis Hagi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”